Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki mennyire szereti a párját?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mennyire szereti a párját? Ki mennyire szerelmes?

Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 16:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nagyon.
2013. jan. 11. 16:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Nagyon :)
2013. jan. 11. 16:43
 3/11 anti paladin ***** válasza:
Ha megmondod a szerelem mértékegységet, elárulom. :)
2013. jan. 11. 16:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Eléggé nagyon:)
2013. jan. 11. 16:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Nagyooooooooooooooooooooooooooooon!!!!!!!
2013. jan. 11. 17:08
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Én nem szeretem, mert nincs. De ha lenne se szeretném, csak kihasználnám.

Amúgy nagyon szerelmes vagyok három lányba.

2013. jan. 11. 17:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Válaszolók ki mit szeret a párjában ?
2013. jan. 11. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan nem tudom megfogalmazni. Azért szeretem, mert olyan amilyen. Kedves, okos, aranyos. De ezek a tulajdonságok sok emberben fellelhetők. Szóval nem csak emiatt szeretem. Ez számomra megfogalmazhatatlan. Gondolom közrejátszik a kémia is vagy ilyesmi.
2013. jan. 11. 17:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy vicces, kedves, elviseli a hülyeségeimet (én meg az övét höhö), kicsit zaccos, vidám természetű, megbízható, szexi, nagy orra van, kicsit szeplős, szép a szeme, édesen mosolyog, úgy hív hogy baba, mindig szépnek tart, hajlandó velem sütni-főzni pedig nem szeret, titokban meghatódik a megható dolgokon, elkísér suliba akkor is, ha neki még nem kéne indulnia, és el is jön elém, tolja a biciklimet, nagyon jó illata van a bőrének akkor is, ha nem használ semmit, úgy alszik, mint egy csecsemő, ápol, ha beteg vagyok, kivasalja hátul a hajam, megpuszilja a fejem búbját, csinál teát, ha megkérem, és pirítóst is, kiröhög, ha hisztizek, felveszi a pink köntösömet, és nagyon viccesen néz ki benne, szereti az állatokat. És még kismilló dolog miatt.

Szerinted mennyire szeretem?:D

2013. jan. 11. 17:28
 10/11 anonim ***** válasza:
72%
:( bárcsak 1 hónapja tetted volna fel ezt a kérdést.
2013. jan. 11. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!