Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan van hogy szerelmes vagyok valakibe, de van barátnőm, és őt is szeretem? 17F
Bizony, van.
Ha van annyi a kapcsolatodban, beszéld meg Barátnőddel, hogy mi a helyzet!
Mert ha vele akarsz maradni, nem a legjobb, ha Magadban tartod.
Más kérdés, hogy rizikós lehet megbeszélni. Ezt Neked kell látni.
Ember, kitartást!
Ha a kérdést szigorúan veszem akkor igen, lehet hogy szereted a barátnőd, és szerelmes vagy másba, de a két dolog nem ugyanaz, szereted anyukádat is, meg a barátaidat, és a szomszéd kutyáját, viszont szerelmet az én meglátásom szerint egyszerre egy ember iránt lehet táplálni.
Szerintem akkor a barátnődet nem szereted igazán. Ha valaki szerelmes, nem csak tetszik neki valaki, akkor meg se lát mást. Csak azért az emberért van, és elé rakhatnak akárkit, nem fog érzéseket táplálni iránta.
Olyan esetleg előfordulhat, hogy sok ideje vagy együtt a barátnőddel, és ideig-óráig fellángolsz egy másik csaj iránt... nem erről van szó? Akkor, ha fontos neked a barátnőd, próbáld meg kerülni a másik csajt, és elfelejteni...
De lehet, hogy más a helyzet... A barátnődet már csak megszokásból tartod magad mellett, és közben beleszerettél egy másik lányba. És ha mérlegeled magadban ezt a helyzetet, rájössz, hogy inkább a másik lánnyal lennél szívesebben. Ebben az esetben az a tisztességes, ha szakítasz a barátnőddel és bepróbálkozol a másik lánynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!