Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vok a csajomra, egyre többet beszélget 1 új arccal a környezetben, mit tegyek?
Nagyon legyél résen!
Nem akarlak megijeszteni, de én is így voltam, elkezdtem napi szinten beszélgetni egy sráccal, mert úgy megörültem, hogy életemben először van valaki, aki mindenben olyan mint én, és végre beszélhetek olyan dolgokról, amikről korábban nem lehetett, mert pl a barátom nem volt rá hajlandó (pedig nem volt semmi extra). Én haverkodásnak fogtam fel, de aztán elkezdtünk közös programokat szervezni, egy idő után már kb minden nap találkoztunk, elkezdett vonzani...végül szakítottam, pedig több éves kapcsolat volt.
Ez egyébként elkerülhető lett volna teljesen, ha a barátom figyel a kéréseimre. Nem kértem szerintem nagy dolgot, csak azt, hogy mondjuk mikor órákat rászán arra, hogy csak úgy céltalanul gépezik (pl játszik vagy híreket olvas a neten), ahelyett csináljunk valami közös programot, menjünk el ide-oda, vagy társasozzunk, nézzünk meg egy filmet, mindegy, csak e ez az állandó otthoni punnyadás legyen. Sajnos hiába mondtam el sokszor, nem érdekelte, így mivel ő nem jött velem sehova, mentem a másik sráccal, mert ő viszont mindig érdekes programokat talált ki.
A barátnődnek nem tudod esetleg mi hiányozhat a kapcsolatotokból? Jó lenne, ha ezt megkérdeznéd tőle, mert még szerintem nem késtél el, hogy megmentsd a helyzetet. Én biztos, hogy nem szakítottam volna, ha figyelembe veszi, amit szeretnék.
21L
Kedves Kérdező!
Miért ne beszélgethetne más sráccal is? Addig, amíg nem lépnek át egy bizonyos határt (pl. intimebb becenevek, telefonálások az éjszaka közepén, akkor is vele van a barátnőd, amikor Veled "kellene", több időt töltenek el együtt, mint ti ketten, stb.) szerintem ne tegyél semmit. Utána kérdezz rá bátran, hogy Te teljes mértékben nyitott vagy arra, hogy barátkozzanak, de észrevetted azokat a dolgokat is, amik mélyebb kapcsolatra utalnak, és ez számára mit jelent, mert Téged ez zavar. Ilyen helyzetben nem tudnak hazudni a csajok, legalábbis rájössz az igazságra. A versenyzést én nem javasolnám. Ha fontos Neked a párod, szervezz programokat, legyél figyelmesebb (nem kell puhap*ccsé válni, de a kedvesség, figyelmesség nem egyenlő azzal, hogy puhap*cs vagy), de ne kaparj.
Esetleg Te is kezdj el más csajjal "egyre többet beszélgetni", és ha jelzi, hogy ez zavarja, akkor Te is jelezheted neki. (Bár ez már végső megoldás legyen, és max. akkor, ha a szóbeli beszélgetések nem vezetnek eredményre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!