Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny vok a csajomra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vok a csajomra, egyre többet beszélget 1 új arccal a környezetben, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóvátenni nem akarom igy direktben, de k.vára idegesit. Mit lehet tenni? Én szabadságot adok neki, azt csinál, amit akar, de lehet nem világos neki hogy ez meg idegesít...
2013. jan. 11. 11:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Kövesd őket, majd faggasd ki hol volt és ha hazudik akkor adjál neki egy pofont.
2013. jan. 11. 11:54
 2/25 A kérdező kommentje:
lehetne értelmes válaszokat is dani
2013. jan. 11. 11:55
 3/25 anonim ***** válasza:

Nálam is így kezdődőt. Na igen már nem vagyok vele együtt mert elcsavarta a fejét a kis ribinek:D kapná be:D Szerintem vigyázzál vele és próbáld valahogy távol tartani tőle nehogy elkezdjenek titokban találkozgatni a hátat mögött. Bár ennek elégé egyirányú útja van ami neked nem fog kedvezni az tuti:S

21/F

2013. jan. 11. 11:56
 4/25 anonim ***** válasza:
Szakíts a csajoddal. Nem egészséges amit csinálsz.
2013. jan. 11. 11:57
 5/25 A kérdező kommentje:
4: de nem vok ovodás, egy felnőtt emberre nem fogok vigyázni
2013. jan. 11. 11:57
 6/25 anti paladin ***** válasza:

Ehhez egy kicsit többet kellene tudni a csajról.

Az tuti, hogy ha egyre többet beszél vele és egyre kevesebbet veled, baj van.

Ha vele beszéli meg a gondjait és nem veled, baj van.

De az is lehet hogy csak más a figura mint amit megszokott a környezetében és érdekesnek találja.

Summa summarum: húzzál bele a csajnál, légy vele figyelmesebb és próbáld egy kicsit rövidebbre húzni azt a pórázt.

2013. jan. 11. 11:59
 7/25 anonim ***** válasza:

:D két lökött! (mármint az első kettő hozzászóló)

Mindenképp mond el a barátnődnek hogy ez téged zavar! Lehet, azt hiszi, hogy ez belefér, mert mondjuk ő nem is néz olyan szemmel a fiúra. És kérdezd meg tőle, hogy őt fordított esetben nem zavarná, ha sokat beszélgetnél egy lánnyal??

Tőlem ezt kérdezte a barátom, amikor egy kollégámmal jóban lettem. Én nem akartam a fiútól semmit, de a barátom szólt, és rájöttem, hogy igaza van, én is féltékeny lennék az ő helyében, úgyhogy hanyagoltam a kollégát, amúgy ki is derült hogy ő többet akart tőlem! szóval ezt tisztázni kell!

2013. jan. 11. 12:02
 8/25 anonim ***** válasza:
Amit én nem csinálnék: nem kezdenék el versenyezni a másik sráccal. Ha a csajom őt akarja, akkor hajrá. Legalább tudom, hogy egy kis ribi, aki f*szról f*szra akar járni és idejében ott tudom hagyni.
2013. jan. 11. 12:02
 9/25 anonim ***** válasza:
Ja és a nők nem tudják, de egy pasi csak akkor beszél sokat egy csajjal, ha akar tőle valamit.
2013. jan. 11. 12:03
 10/25 anonim ***** válasza:
75%
Húzd keresztbe a dolgot és jöjj össze a sráccal! :D
2013. jan. 11. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!