Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vok a csajomra, egyre többet beszélget 1 új arccal a környezetben, mit tegyek?
Nálam is így kezdődőt. Na igen már nem vagyok vele együtt mert elcsavarta a fejét a kis ribinek:D kapná be:D Szerintem vigyázzál vele és próbáld valahogy távol tartani tőle nehogy elkezdjenek titokban találkozgatni a hátat mögött. Bár ennek elégé egyirányú útja van ami neked nem fog kedvezni az tuti:S
21/F
Ehhez egy kicsit többet kellene tudni a csajról.
Az tuti, hogy ha egyre többet beszél vele és egyre kevesebbet veled, baj van.
Ha vele beszéli meg a gondjait és nem veled, baj van.
De az is lehet hogy csak más a figura mint amit megszokott a környezetében és érdekesnek találja.
Summa summarum: húzzál bele a csajnál, légy vele figyelmesebb és próbáld egy kicsit rövidebbre húzni azt a pórázt.
:D két lökött! (mármint az első kettő hozzászóló)
Mindenképp mond el a barátnődnek hogy ez téged zavar! Lehet, azt hiszi, hogy ez belefér, mert mondjuk ő nem is néz olyan szemmel a fiúra. És kérdezd meg tőle, hogy őt fordított esetben nem zavarná, ha sokat beszélgetnél egy lánnyal??
Tőlem ezt kérdezte a barátom, amikor egy kollégámmal jóban lettem. Én nem akartam a fiútól semmit, de a barátom szólt, és rájöttem, hogy igaza van, én is féltékeny lennék az ő helyében, úgyhogy hanyagoltam a kollégát, amúgy ki is derült hogy ő többet akart tőlem! szóval ezt tisztázni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!