Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vok a csajomra, egyre többet beszélget 1 új arccal a környezetben, mit tegyek?
De aki "vok"-ozik az ovis szinten van ... és ehhez mérten is adunk válaszokat.
De ha komolyat akarsz: miért ne beszélgethetne? Nincs joga mással beszélgetni melletted? Én pl. egész nap pofázok a kolléganőmmel még sem féltékeny rá a párom ... :-P
Ha meg izgat a dolog, akkor kérdezz rá! Meg lehet kérdezni, mert aki nem ovis, az kommunikál egy kapcsolatban!
Ez hülyeség, nekem is volt hogy ölelkeztem csajjal mikor nőm volt és ő is tudta, de csak azért mert kiskorom óta ismertem és olyan volt mint ha a húgom lenne.
De nálunk nem is merült fel olyan dolog, hogy az ölelkezés az akkora kapcsolati "hiba" lenne. Hiszen ebben semmi intimitás nincs.
"Hiszen ebben semmi intimitás nincs."
Dehogynem nincs. Én eddig ecce' ölelkeztem csajjal és van benne... nem is kevés :D
ezenkívül ecce' kellett még hozzáérnek egy csajhoz ki nem kerülhető és látszólag kötelezően... Az se volt rossz :D Pedig semmi se volt csak az agyam kergül meg ilyen alkalmakkal :D
Benned, mert intimitásnak veszed.
Valóságban az történik hogy átkaroljátok egymást és a két mellkas összeér, amit sokan "intimitásnak" vesznek. Bár nememlékszem hogy mikor megvolt a nőm, abban az időben bármikor felállt volna a farkam a "másik csajra".
Azért írom "akkor"-al, mert az való igaz, amíg nem volt barátnőm, már arra is gerjedtem, mikor leült mellém, hisz jó alakja is volt, meg jól is éreztem magam vele, de ezt mindig valahogy legyőztem.
Így lett nőm, és utána 1x se jutott eszembe semmi mikor ölelkeztünk, de már azelőtt se nagyon, csak eleinte volt ilyesmi, mert "nem szoktam hozzá".
Ölelés az olyan hogy "fontos vagy nekem", mint egy puszi köszönéskor, vagy ajtónyitás a nőnek stb.
csilla0701 ez komoly? Úgye csak viccelsz? :D
Barátnőm, bulám, csajom, picim, babám, ribim ezeket már mind mondtam az exemnek és egyszer se jutott eszébe a pofon, mert sose vette fel.
Sőt ribiztem már le haverok előtt is. És? Tudta hogy poén, bár hasba vágott, de szintén poénból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!