Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért van az, hogy akik a legjobban szeretnek titeket, azokat rakjátok be a BARÁT ZÓNÁBA?

Figyelt kérdés

Bárki írhat. egyszerűen nem értem, hogy mi a t*kömért nem lehet észrevenni hogy vki, akiket beraktatok ebbe az igazán megtisztelő körbe és netán jóban vagytok vele, még esetleg segít is nektek, Isten ments még jó barátok is vagytok, velünk vitatjátok meg, hogy milyen volt a pasitokkal a szex, és mennyi probléma is van vele, majd szakítás után eszetekbe nem jutna hogy vki szeret is titeket, nem, elkönyveltétek őt a csak barát kategóriába onnan meg már csak halottan lehet kijutni... ha esetleg eszetekbe juttatjuk, hogy mi lenne ha? akkor meg értetlen büdös bunkók vagyunk és hogy lehetünk ilyenek stb...

sorry a rövidre sikeredett kiegészítés miatt de ez már régóta bennem van és kíváncsi vagyok a MIÉRTre.

természetesen nem mindenki ilyen

2013. jan. 9. 22:46
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nagyon szeretted azt a lányt anno. Ő csak azt sajnálja, hogy miért nem téged választott valaki helyett. De ez még mindig nem szerelem. Csak önmegnyugtatás, önvigasztalás- veled vigasztalódna.

Te meg őt sajnálod, mert talán ő volt életed szerelme?

2013. jan. 10. 00:00
 52/57 anonim ***** válasza:
48. Elhiszem, hogy ez érzelmileg nagyon felkavaró lehetett és sok kérdés és érzés felmerülhet ilyenkor benned. Úgy gondolom, hogy talán a hölgynek nem kellett volna ezt felhoznia. Legalábbis én nem hiszem, hogy megtettem volna ilyen helyzetben. A döntéseink következményekkel járnak, van, hogy visszafordíthatókkal, van, hogy nem. Mindenesetre a felelősséget vállalnunk kell érte. Nem biztos, hogy ezt a terhet most meg kellett volna veled osztania, még ha barátok vagytok is. De nem akarok itt agyaskodni, mert tényleg csak ti ismeritek a részleteket és ti érzitek a súlyát.
2013. jan. 10. 00:01
 53/57 A kérdező kommentje:

#49 "Szerintem ahhoz képest, hogy boldog és szép életed van, túl sokat agyalsz olyan dolgon, amin baromira fölösleges. Nekem is volt olyan, hogy fel nem foghattam, miért nem kellek az adott pasinak, ráadásul ebben a férfi ismerőseim is megerősítettek annak idején: szép vagyok, intelligens és még sörözni is lehet velem:)) Lám, mégse kellettem szívem választottjának. De eszemben sincs már ezen rágódni és az se érdekelne, ha azt hallanám vissza, hogy a mi lett volna ha kérdésen agyal velem kapcsolatban. Ugyanis baromira nem érdekel. Ez a kulcsszó. Ha te pedig ennyire rá vagy pörögve erre a témára és még kérdést is nyitsz róla, akkor valamilyen szinten igenis kattogsz a mai napig."

lehet igazad van abban, hogy kattogok rajta, frissek a benyomások, ma este beszéltünk erről, és nem hogy nem értettünk egyet, de nem is volt túl halk beszélgetés. nem vita, de nem is baráti beszélgetés. csak ma jött ki az, ami egyszer lerakódott bennem. nem foglalkoztam régebben a "de szar most nekem, mert nem sikerült", mert különben még ma is egyedül lennék és ritka nagy baromságnak tartom a múlton rágodást, h miért, miért meg miért, de az elmúlt egy órában próbáltam megérteni a dolgokat. kíváncsi voltam más véleményére, netán tapasztalatára, esetleg a magyarázatra, miért is kell bedobni a sarokba (lsd. kérdés) stb.. és nem keseregni akartam, annak semmi értelme.

2013. jan. 10. 00:14
 54/57 anonim ***** válasza:
Majd letisztul, ne aggódj, Pár nap és az élet megy tovább :)
2013. jan. 10. 00:16
 55/57 A kérdező kommentje:

#51: azért tizenévesen eléggé bele lehet szerelmesedni egy lányba, sztem ezt nem vitatod te sem. persze idővel kifakul, mint a színes pulóver, majd végül szürke lesz, egyszerű, közönséges. ez nálam kb. 2 évet jelentett, akkoriban.

a sajnálat nem abból ered, hogy nem volt köztünk semmi komoly, hanem mert sokkal több egy haveromnál. pl. tavaly nyáron együtt nyaraltunk: a mi kis családunk, meg ő és az eddigi pasija. mindig jobban mentek nála a dolgok, mint nálam, és ennek örültem is. nekem is egy arconcsapás volt mikor mondta hogy kidobta a jegyese úgy, mint egy k**vát.

2013. jan. 10. 00:24
 56/57 anonim ***** válasza:
Ezért örülj- látszólag jobban ment, de talán a te "szerényebb" boldogságod hosszabb távú. :) Ilyenkor megint lehet támogatni, mint egy jó barátot, de szerintem ne kövess el semmiféle hibát... ami volt, elmúlt.
2013. jan. 10. 00:28
 57/57 anonim ***** válasza:

Aki engem úgy szeret az a párom.

A többi meg így járt, nem fogok háremet tartani.

2013. jan. 10. 16:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!