Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért van az, hogy akik a legjobban szeretnek titeket, azokat rakjátok be a BARÁT ZÓNÁBA?

Figyelt kérdés

Bárki írhat. egyszerűen nem értem, hogy mi a t*kömért nem lehet észrevenni hogy vki, akiket beraktatok ebbe az igazán megtisztelő körbe és netán jóban vagytok vele, még esetleg segít is nektek, Isten ments még jó barátok is vagytok, velünk vitatjátok meg, hogy milyen volt a pasitokkal a szex, és mennyi probléma is van vele, majd szakítás után eszetekbe nem jutna hogy vki szeret is titeket, nem, elkönyveltétek őt a csak barát kategóriába onnan meg már csak halottan lehet kijutni... ha esetleg eszetekbe juttatjuk, hogy mi lenne ha? akkor meg értetlen büdös bunkók vagyunk és hogy lehetünk ilyenek stb...

sorry a rövidre sikeredett kiegészítés miatt de ez már régóta bennem van és kíváncsi vagyok a MIÉRTre.

természetesen nem mindenki ilyen

2013. jan. 9. 22:46
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim válasza:
Én ugyanezt a kérdést lányként teszem fel folyton... :D
2013. jan. 9. 23:05
 22/57 anonim ***** válasza:

"A válaszom kíméletlenül őszinte, de persze ez nem zárja ki azt, hogy nem vagyok kedves, tényleg nem vagyok kedves, de én csaj vagyok, és sosem raktak barátzónába. Ha egy haverom megtetszett, közöltem vele, és lépéseket tettem a dolog érdekében, nem pedig neten nyivákoltam idegeneknek arról, hogy de hát én szeretem, miért nem szeret viszont?! Ez nem így működik! Azért, mert valaki kedves velem, nem fogom automatikusan szeretni!"

Téged azért nem raknak "barátzónába", mert ilyen a stílusod. Kihívó, őszinte, kicsit lekezelő, egyenes, (jó értelemben?) "flegma".

Nem is fognak, ne félj, nem kell ettől tartanod.

Te nem az a kedves lány vagy, akire saját bevallása szerint, látszólag minden férfi vágyik- és akit aztán észre sem vesznek, csak mint egy "lelket leápolgató, jó barátnőt"...:)

2013. jan. 9. 23:08
 23/57 A kérdező kommentje:

Azért, mert picsogó balf.szok vagytok, és csak a ti bénaságotokon múlik, hogy az imádottatok még pasiszámba sem néz titeket!

Miért kéne összejönnie veletek? Mert olyan kedvesek vagytok? Meg figyelmesek? A pasik 50%-a kedves meg figyelmes, járjon mindenkivel csak ezért? Te sem jársz egy csajjal csak azért, mert jófej, nem? Azért ehhez több kell. És lám, itt vagytok, azt hiszitek, hogy titeket mennyire megérdemelne, ti mennyire megérdemelnétek a csajt, mert TI OLYAN JÓ SRÁCOK VAGYTOK, és a háta mögött picsogtok arról, hogy nem néz még pasinak se. Se jófej, kedves srácok nem vagytok, ráadásul töketlenek is. Nem értem, mi a halálon kell csodálkozni.

na akkor mondom: 32 évesen eljutottam oda, hogy van egy gyerekem, és szerető feleségem. 16 éves koromtól van egy nagyon jó, nevezzük barátomnak, aki 1 hete szakított a pasijával, rádöbbent hogy a pasival a fél élete is odalett majd ezek után a biztonságot hiánya miatt mégis csak jó lenne az a legjobb barát... nem az a gond, hogy nem lakhat nálunk, nem az a gond, hogy nem szeretem mint barátom, hanem az, hogy meg kell érteni hogy a hajó elment. a hajó ami én voltam. és ha ezzel a problémával egyedül lennék... már jópár férfi ismerőseim/egyben jó barátaim jártak hasonlóképp, számszerint 4 az elmúlt évek alatt, és már felbosszant, hogy ha egyszer így választottatok akkor ennyi

2013. jan. 9. 23:08
 24/57 A kérdező kommentje:

jah, itt most nem arról van szó, hogy egyértelműen megmondjátok, hogy ez és ez nem tetszik benned/rajtad és ez nekem így nem jó. amikor "hmm, legyünk inkább csak barátok"

ez az amit nehezen fogok fel, meg a nem fog működni és társai

nem az a bajom, hogy voltak, akiknek nem jöttem be, félre ne értsétek, hanem az a bajom hogy amikor észreveszitek hogy elb...tam akkor más késő bakker

2013. jan. 9. 23:12
 25/57 anonim ***** válasza:

Férfiak is járnak így, nők is. Az előbb írtam. És? Az élet nem kiszámítható, főleg nem évekre!

Mai kiszámíthatatlan világunkban, ahol minden gyorsabban változik (az emberek is!) már az is nagy eredmény, ha egy pár egy évig együtt bír maradni.

A férfiak se különbek, ne hidd: elveszik az olyan nőket, akik aztán zsinórban csalják őket, lelki kapcsolat szinte nincs is, csak testi, valamelyest. Aztán elválnak és a férfi néha kivert kutya lesz. Az a nagy macsó, aki arról a csodálatos, gyönyörű, elérhetetlen "jégkirálynőről" álmodozott. A kedves szomszédlányt meg észre sem vette, akivel minden nap jókat dumált...

2013. jan. 9. 23:12
 26/57 anonim ***** válasza:

Miért nem elég, a "legyünk csak barátok"? A vonzalom hiányát nem kell indokolni. Vagy van- vagy nincs.

"nem az a bajom, hogy voltak, akiknek nem jöttem be, félre ne értsétek, hanem az a bajom hogy amikor észreveszitek hogy elb...tam akkor más késő bakker"

És? Az ő dolga, majd feldolgozza magában. Fejlődik általa. Soha nem késő. Még 40 évesen is tanulhat belőle. Nem hiszek a végképp elb.szott életben, esetleg ha nagyon durva dolgot követ el az ember önmagával, embertársával!

Ha veled jött volna össze, akkor sem biztos, hogy bármelyiktek jobban jár- ezt nem tudni. Csak utólag könnyű mondani, hogy "bárcsak a Huffnáger Pistihez mentem volna!"

2013. jan. 9. 23:14
 27/57 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. A rossz hír, hogy a lángolós, szerelmes időszak igenis fontos egy párkapcsolat fejlődése szempontjából, mégha ezt manapság divatos is evolucionista aspektusból magyarázni, azaz leszólni. A szerelem egy olyan alapot ad a kapcsolatnak, ami igazából sose múlik el, csak átalakul. És ez a fajta kötődés sose lesz azonos a langyos, elvagyok mint a döglött befőtt szintű szimpátiával. Ha egy kapcsolat sose fakadt szerelem-tőről, az nem is igazi férfi-nő kapcsolat, hiszen pont az hiányzik belőle, ami a lényegét adja: a mély vonzalom. Aki képes enélkül összejönni valakivel, az ilyen alapon összeállhatna akárkivel, aki szimpatikus. Ez meg enyhén szólva maga az agyhalál.
2013. jan. 9. 23:15
 28/57 anonim ***** válasza:

Helyesírási hibáért bocs- a lényeg meg az, hogy a belső hozzáállástól (is!) sok dolog függ. Én úgy látom, bárkivel állnak össze, az emberek többsége elégedetlen. Mást akar.

Néha azon csodálkozom el, hogy én hogy lehetek elégedett? Néha már-már magamat érzem "betegesnek"...

2013. jan. 9. 23:16
 29/57 anonim ***** válasza:
Még kiegészíteném annyival, hogy akiben egy szakítás után fölmerül, hogy hajjh de jó lenne most összeállni Jóskával, hisz az olyan ádott' jó gyerek volt, az egyszerűen egy társfüggő lelki sérült. Én is megszenvedtem kegyetlenül a szakításomat annak idején, mégse kezdtem el azon egy percig se kattogni, hogy de kár, hogy lecsúsztam xy-ról, pedig az biztos nem hagyott volna ott.
2013. jan. 9. 23:17
 30/57 anonim ***** válasza:

"A szerelem egy olyan alapot ad a kapcsolatnak, ami igazából sose múlik el, csak átalakul."

És az emberek többsége 30 éves kora körül épp azért elégedetlen, mert ezt az "átalakulási" fázist szúrták el valahol.

2013. jan. 9. 23:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!