Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért van az, hogy akik a legjobban szeretnek titeket, azokat rakjátok be a BARÁT ZÓNÁBA?
Bárki írhat. egyszerűen nem értem, hogy mi a t*kömért nem lehet észrevenni hogy vki, akiket beraktatok ebbe az igazán megtisztelő körbe és netán jóban vagytok vele, még esetleg segít is nektek, Isten ments még jó barátok is vagytok, velünk vitatjátok meg, hogy milyen volt a pasitokkal a szex, és mennyi probléma is van vele, majd szakítás után eszetekbe nem jutna hogy vki szeret is titeket, nem, elkönyveltétek őt a csak barát kategóriába onnan meg már csak halottan lehet kijutni... ha esetleg eszetekbe juttatjuk, hogy mi lenne ha? akkor meg értetlen büdös bunkók vagyunk és hogy lehetünk ilyenek stb...
sorry a rövidre sikeredett kiegészítés miatt de ez már régóta bennem van és kíváncsi vagyok a MIÉRTre.
természetesen nem mindenki ilyen
#37: már írtam. amúgy van feleségem és egy gyerekem, mindkettőjüket nagyon szeretem.
egyáltalán nem azt gondolom, hogy elég lenne kedvesnek lenni, stb... ezek édes kevés mindahhoz, hogy bármi komoly is kialakuljon, ezzel nincs is semmi bajom
említettem már az én saját, nevezzük problémáimat
#40: nekem nem is volt ez gond, hogy utána nem tudtam komoly kapcsolatokat kialakítani, hanem a közelmúlt eseményei a gond, ami az én nagy problémám: amikor rájön, hogy elcseszte, és vissza akarja csinálni. nem is, inkább úgy fogalmazok: amit akkor kihagyott azt most pótolná.
de NEM lehet
szerintem NEM lehet, és ezt pont a barát zóna miatt..
Kedves Kérdező!
Ezt írtad: "32 évesen eljutottam oda, hogy van egy gyerekem, és szerető feleségem."
Mégis felháborodottnak tűnsz, nem is azért, amiért a "barát" hölgy annak tudatában, hogy családod van, szeretne tőled valamit, hanem azért, hogy annak idején visszautasított.
Nem értelek. Én hálás lennék a sorsnak, hogy így alakult, különben lehet, hogy nem ismerem meg a mostani, szerető páromat és a gyerekemet.
az is oké, hogy a nők hamar eldöntik, hogy van-e esélyem egyáltalán, vagy sem de itt nem ezen van a fő gond én úgy gondolom
főleg ha hamar tudtomra adja.. amúgy meg ha nem veszem észre, az az én baromságom, ezért nem is okolnék senkit.
amúgy nagyon szép életem van én úgy gondolom, egyáltalán nem kesergek, mert nem lett semmi komoly a kapcsolatból, mert elfogadtam így a helyzetet, mert tudom hogy ha egy nő nem szeret, vagy nem jön rá hogy szeret, akkor nem sok esélyem van nála, mégha én szeretem/szerettem is
" amikor rájön, hogy elcseszte, és vissza akarja csinálni. nem is, inkább úgy fogalmazok: amit akkor kihagyott azt most pótolná. "
Ez elég "idióta" hozzáállás, kevés bölcsességre vall. Egyrészt, nem a barátzóna az oka. Ha nem tudott úgy szeretni, úgysem lett volna jó az a kapcsolat.
Másrészt, teljesen felesleges ilyesmin utólag keseregni. Nem csoda, ha a hölgy elszúrta az életét... Persze, együttérzek vele. :)
#46: tudom, nehéz megérteni a helyzetet, főleg hogy sok mindent le sem írtam, mert nem írhatok regényt, de ez nem ilyen egyszerű
tudod, ha nem egy nagyon jó barátom lenne, akkor pont azt csinálnám, mint amit írtál: leszarnám. de nem teszem, mert ennél sokkal többre tartanám. a lényeg, hogy mikor 2-3 órát beszélgetünk a dolgozóban este, és feljön a téma hogy "akkor szerettél, most nem?" meg ha én már semmit nem akarok, mert családom van és mert szeretem őket, akkor felvetődik bennem a kérdések hada, és most egyet megosztottam veletek is
#47: az, hogy mi miért történt, azt nem részletezném
de érdekes, hogy a baráti körömben nem én vagyok az egyetlen, bár az ő nevükben én nem beszélek főleg hogy nem tudom pontosan mit hogy csináltak stb..
csak a dolog furcsa volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!