Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért van az, hogy akik a legjobban szeretnek titeket, azokat rakjátok be a BARÁT ZÓNÁBA?

Figyelt kérdés

Bárki írhat. egyszerűen nem értem, hogy mi a t*kömért nem lehet észrevenni hogy vki, akiket beraktatok ebbe az igazán megtisztelő körbe és netán jóban vagytok vele, még esetleg segít is nektek, Isten ments még jó barátok is vagytok, velünk vitatjátok meg, hogy milyen volt a pasitokkal a szex, és mennyi probléma is van vele, majd szakítás után eszetekbe nem jutna hogy vki szeret is titeket, nem, elkönyveltétek őt a csak barát kategóriába onnan meg már csak halottan lehet kijutni... ha esetleg eszetekbe juttatjuk, hogy mi lenne ha? akkor meg értetlen büdös bunkók vagyunk és hogy lehetünk ilyenek stb...

sorry a rövidre sikeredett kiegészítés miatt de ez már régóta bennem van és kíváncsi vagyok a MIÉRTre.

természetesen nem mindenki ilyen

2013. jan. 9. 22:46
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

"15 A nagy, lángoló szerelmek gyakran végződnek csalódással, szenvedéssel, mind a nő, mind a férfi számára. Utólag könnyebb azt mondani, hogy "de jó lett volna a lángoló helyett az a langyos!"

de ilyen alapon senkivel se gyere össze mert lehet hogy rossz vége lesz.... sztem így nem lehet semmit felfogni...

2013. jan. 9. 23:18
 32/57 anonim ***** válasza:

Mert pusztán az, hogy szeretünk valakit, nem elég ahhoz, hogy ő is szeressen minket. Az életben sajnos nagyon sokszor áll elő olyan helyzet, hogy akit mi szeretnénk, az minket nem szeret, esetleg az tudna szeretni minket, akiket meg mi nem tudnánk.

Én már régen nem vagyok annak a híve, hogy barátok maradjunk azzal, akinek nem tudjuk viszonozni az érzéseit. Elkövetjük azt a hibát, hogy ezt érezzük a kíméletesebb megoldásnak, azt hisszük, ezzel nem bántjuk meg annyira a másikat és tudunk egymáshoz barátként viszonyulni. De ez a másik részéről nem fog működni, ő ugyanúgy reménykedni fog, amíg valahogy pont nem kerül az egész végére és végleg megszakad a kapcsolat. Jobb nem elhúzni ezt.

2013. jan. 9. 23:19
 33/57 A kérdező kommentje:

#26: igen lehet. elképzelhető, hogy 2 hónap után szakítunk, és soha többé látni sem akarjuk egymást

de a lényeget ragadd ki amit írtam, de azt h mi lett volna ha?

amúgy én nem kesergek, hogy nem jött össze akkoriban, egyszerűen nem értem/értettem amit a kérdésemben felvetettem

lassan kezd világossá válni

2013. jan. 9. 23:21
 34/57 anonim ***** válasza:

"de ilyen alapon senkivel se gyere össze mert lehet hogy rossz vége lesz.... sztem így nem lehet semmit felfogni..."

Én sosem félek attól, hogy rossz vége lesz. :) Mert amikor félek, akkor az lesz.

De ha nem félek- épp ez tartja fenn a kapcsolatot.

Mindennél fontosabb, mégis el tudnám engedni. És így fennmarad. Nem sérülhetek. Mégis teljesen nyílt tudok lenni.

2013. jan. 9. 23:21
 35/57 anonim ***** válasza:
100%

"És az emberek többsége 30 éves kora körül épp azért elégedetlen, mert ezt az "átalakulási" fázist szúrták el valahol."

És azt hol írtam, hogy ez az állapot garantált? Kockázattal jár mint minden más az életben. Ahhoz, hogy nekem JÓ legyen, kockáztatnom kell. Igen, lehet, hogy kockáztatok egy oltári pofáraesést a nagy szerelem nevében, de ez még mindig jobb mint leélni egy életet egy döglött posványban olyan mellett, akihez SOHA nem fűzött mélyebb vonzalom. Ugyanis a pofonoktól fejlődik az ember. A langyos fostól nem.

2013. jan. 9. 23:24
 36/57 anonim ***** válasza:
Jó a hozzáállásod utolsó. Szerintem te nem is fogsz panaszkodni.
2013. jan. 9. 23:27
 37/57 anonim ***** válasza:
Én nem tudom te hány éves vagy. Majd ha felnősz, rá fogsz jönni, hogy az élet nem teljesen úgy működik ahogy gyerekként és akkor pontosan érteni fogod. Te azt hiszed, elég jónak, kedvesnek lenned, és akkor nem marad el a jutalom. Na most ez nem így működik! A felnőtt férfi elcsábítja a nőjét, felkelti benne a vágyat és megszerzi magának.
2013. jan. 9. 23:27
 38/57 anonim ***** válasza:
Kérdező, én azt nem értem, hogy ezen egyáltalán mit kell megértened. 32 éves létedre eljuthattál már volna a felismerésig, hogy a szerelem sose racionális döntés, tehát csupán attól nem fog kialakulni, hogy kifogtam "Hufnágel Pistit". Az ember (nő) pedig elsősorban olyan keres párjául, akihez vonzódik, akibe szerelmes. Jogosan. Fogadd el ezt és ne pörögj rajta többet, mert teljesen felesleges és értelmetlen.
2013. jan. 9. 23:28
 39/57 anonim ***** válasza:

A kérdező állítólag már felnőtt férfi.

Ez meg:

"A felnőtt férfi elcsábítja a nőjét, felkelti benne a vágyat és megszerzi magának."

Inkább úgy működik, hogy a nőnek 10 másodperc alatt vagy megtetszik a férfi, vagy nem.

Aztán ezt a férfi vagy elcseszi a viselkedésével, vagy nem.

Persze, 1-2%-nyi esély arra is van, hogy a nem-tetszést hozza helyre, ha épp nincs a környéken az elkövetkezendő néhány hónapban senki olyan, aki a nőnek szintén 10 másodperc alatt megtetszene.

Amikor odamész egy nőhöz, ő már tudja, van-e esélyed.

2013. jan. 9. 23:30
 40/57 anonim ***** válasza:

32-es vagyok, hozzátenném, hogy fiatalabb koromban egyszer-kétszer én is elkövettem azt a hibát, hogy aki szeretett és nem tudtam viszont szeretni, "megtartottam" barátnak. Ezzel hosszú időre elvettem az esélyt tőlük, hogy tovább lépjenek, esetleg esélyt adjanak más kapcsolatoknak. Ezt már megbántam, nem akartam rosszat, de sajnos csak megnehezítettem a helyzetüket.

Azt viszont egyáltalán nem bántam meg, hogy nem őket választottam, mondom ezt 34 éves fejjel, egy boldog házasságban. Nem tudtam volna olyannal élni, akiknek nem tudom viszonozni a szerelmét, sőt még mélyebb szeretetet sem tudok adni. Olyan férfit választottam, aki a szerelmem, a barátom és a társam is egyben.

A srácok, akik régebben a "barátzónában" szerepeltek nálam, tudomásom szerint szintén boldog kapcsolatban élnek. Szerencsére minden jól alakult. De ha visszaforgathatnám az időt, nem lenne barátzóna, hanem gyors és tiszta lezárás.

2013. jan. 9. 23:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!