Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért van az, hogy akik a legjobban szeretnek titeket, azokat rakjátok be a BARÁT ZÓNÁBA?

Figyelt kérdés

Bárki írhat. egyszerűen nem értem, hogy mi a t*kömért nem lehet észrevenni hogy vki, akiket beraktatok ebbe az igazán megtisztelő körbe és netán jóban vagytok vele, még esetleg segít is nektek, Isten ments még jó barátok is vagytok, velünk vitatjátok meg, hogy milyen volt a pasitokkal a szex, és mennyi probléma is van vele, majd szakítás után eszetekbe nem jutna hogy vki szeret is titeket, nem, elkönyveltétek őt a csak barát kategóriába onnan meg már csak halottan lehet kijutni... ha esetleg eszetekbe juttatjuk, hogy mi lenne ha? akkor meg értetlen büdös bunkók vagyunk és hogy lehetünk ilyenek stb...

sorry a rövidre sikeredett kiegészítés miatt de ez már régóta bennem van és kíváncsi vagyok a MIÉRTre.

természetesen nem mindenki ilyen

2013. jan. 9. 22:46
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
én még senkit sem raktam barátzónába, de akik odakerülnek, azért kerülnek oda, mert nem férfiak, hanem kisfiúk. a nő egy férfire fog érdeklődéssel (párkapcsolati vagy simán szex) nézni, egy kisfiúra haver, max anyai szemmel fog csak. én még sosem láttam határozott, igazi férfit (nem macsóment) barátzónában.
2013. jan. 9. 22:59
 12/57 A kérdező kommentje:

Mert ezek a fiúk nem férfiként viselkednek velük, hanem mint valami barátnőként.

biztos van bennünk is hiba, ezt nem is kétlem.. de ha van egy jól működő, szép telefon, akkor miért kell ahelyett egy rosszul működő ronda telefont választani?

kb. ugyanaz

2013. jan. 9. 22:59
 13/57 anonim ***** válasza:
77%

Azért, mert picsogó balf.szok vagytok, és csak a ti bénaságotokon múlik, hogy az imádottatok még pasiszámba sem néz titeket!

Miért kéne összejönnie veletek? Mert olyan kedvesek vagytok? Meg figyelmesek? A pasik 50%-a kedves meg figyelmes, járjon mindenkivel csak ezért? Te sem jársz egy csajjal csak azért, mert jófej, nem? Azért ehhez több kell. És lám, itt vagytok, azt hiszitek, hogy titeket mennyire megérdemelne, ti mennyire megérdemelnétek a csajt, mert TI OLYAN JÓ SRÁCOK VAGYTOK, és a háta mögött picsogtok arról, hogy nem néz még pasinak se. Se jófej, kedves srácok nem vagytok, ráadásul töketlenek is. Nem értem, mi a halálon kell csodálkozni.

2013. jan. 9. 23:00
 14/57 anonim ***** válasza:

Én már igen. Szerintem nem ettől függ. Na meg- sok nőnek kifejezetten a "kisfiús" férfiak tetszenek, jó értelemben, persze (ha már tetszenek neki).

Barátzónába az kerülhet, aki külsőleg nem tetszik a nőnek, szerintem. Esetleg az, aki az ég világon semmi "olyan" érdeklődést nem mer mutatni a nő felé, ezért a nő elkönyveli, hogy egy jó barát, nem kell mást várni tőle.

Gyakran vannak helyes, rendes férfiak barátzónában, de csak azért, mert nem közeledtek "szexuálisan".

2013. jan. 9. 23:01
 15/57 anonim ***** válasza:
Miért? Rohadt egyszerű.Attól, hogy valaki odáig van értem, még értetődik magától, hogy szerelmes is leszek belé. Volt "kedves, aranyos" barátom. Megpróbáltam vele, nem ment, mivel sose lettem belé szerelmes. Aztán volt, hogy csalódtam és szenvedtem. És ennek ellenére nem volt és jelenleg sincs bennem, hogy mi lett volna ha...
2013. jan. 9. 23:01
 16/57 anonim ***** válasza:
13 De te se vagy kedvesebb náluk, az tény. :)
2013. jan. 9. 23:02
 17/57 anonim ***** válasza:
*még nem értetődik...
2013. jan. 9. 23:03
 18/57 anonim ***** válasza:

15 A nagy, lángoló szerelmek gyakran végződnek csalódással, szenvedéssel, mind a nő, mind a férfi számára. Utólag könnyebb azt mondani, hogy "de jó lett volna a lángoló helyett az a langyos!"

Viszont az élet nem így működik. Ha izzik a vonzalom, gyakran csak később derül ki, hogy valahogy mégsem jönnek ki egymással. Van ilyen. Talán az embert nem is hosszútávú monogám kapcsolatra "tervezték", eredetileg, hanem ilyen összejövős, fellángolós kapcsolatokra, amiket aztán kár tovább húzni...

2013. jan. 9. 23:04
 19/57 anonim ***** válasza:
Ti pasik miért nem tudtok férfiként viselkedni?
2013. jan. 9. 23:04
 20/57 anonim ***** válasza:
A válaszom kíméletlenül őszinte, de persze ez nem zárja ki azt, hogy nem vagyok kedves, tényleg nem vagyok kedves, de én csaj vagyok, és sosem raktak barátzónába. Ha egy haverom megtetszett, közöltem vele, és lépéseket tettem a dolog érdekében, nem pedig neten nyivákoltam idegeneknek arról, hogy de hát én szeretem, miért nem szeret viszont?! Ez nem így működik! Azért, mert valaki kedves velem, nem fogom automatikusan szeretni!
2013. jan. 9. 23:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!