Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért van az, hogy akik a legjobban szeretnek titeket, azokat rakjátok be a BARÁT ZÓNÁBA?

Figyelt kérdés

Bárki írhat. egyszerűen nem értem, hogy mi a t*kömért nem lehet észrevenni hogy vki, akiket beraktatok ebbe az igazán megtisztelő körbe és netán jóban vagytok vele, még esetleg segít is nektek, Isten ments még jó barátok is vagytok, velünk vitatjátok meg, hogy milyen volt a pasitokkal a szex, és mennyi probléma is van vele, majd szakítás után eszetekbe nem jutna hogy vki szeret is titeket, nem, elkönyveltétek őt a csak barát kategóriába onnan meg már csak halottan lehet kijutni... ha esetleg eszetekbe juttatjuk, hogy mi lenne ha? akkor meg értetlen büdös bunkók vagyunk és hogy lehetünk ilyenek stb...

sorry a rövidre sikeredett kiegészítés miatt de ez már régóta bennem van és kíváncsi vagyok a MIÉRTre.

természetesen nem mindenki ilyen

2013. jan. 9. 22:46
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de még engem is foglalkoztat ez a kérdés.:|

hogy miért csináljuk ezt?!..

2013. jan. 9. 22:50
 2/57 anonim ***** válasza:
9%
Mert ők olyan emberek akiket nem akarunk elveszíteni azzal hogy véget ér a kapcsolat. Olyan dolgokat is meg lehet velük beszélni amit a baráttal nem.
 3/57 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a nőd pontosan ugyan ezt gondolja rólad.
 4/57 anonim ***** válasza:
Na ezt a kérdést én is föltenném?
2013. jan. 9. 22:53
 5/57 A kérdező kommentje:

# 2

könyörgöm, de ha nagyon szeretitek egymást, és nem akarjátok elveszteni, attól miért kell bevágni oda?

ha nem akarod elveszteni - sztem - akkor nem az a megoldás, h más pasival meg simán összejöttök..

2013. jan. 9. 22:53
 6/57 anonim ***** válasza:
Az olyan mint az alkonyzóna?
2013. jan. 9. 22:55
 7/57 anonim ***** válasza:
Mert ezek a fiúk nem férfiként viselkednek velük, hanem mint valami barátnőként.
2013. jan. 9. 22:56
 8/57 A kérdező kommentje:
jah, és a legjobb: mindezek után 30 éves korotokra elhagyott a szerelmetek, és rádöbbentek mekkora hülyék voltatok, de akkor már késő... a barát zónába bedobottnak van már saját élete
2013. jan. 9. 22:56
 9/57 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy csak barátként szeret téged, nem tetszel máshogyan neki- nem?

Egyébként szerencsés vagyok, a barátom a legjobb "barátom" is egyben.

De amire te célzol, a fiúknál is működik. A "túl jó havercsaj" sokszor ott is marad... még ha jó csaj is, le is feküdnétek vele, esetleg, de járás esetén az az elérhetetlen, "hideg", "távoli" nő kell. :)

2013. jan. 9. 22:57
 10/57 anonim ***** válasza:
8 Ez is igaz, fordítva is. :) Épp a minap találkoztam egy példával. Elhagyta a felesége, évekig csalta. Milyen jó is lett volna, ha azt a kedves lányt veszi el. Szép is volt, jó is, okos is. De már foglalt.
2013. jan. 9. 22:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!