Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGEM?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGEM?

Figyelt kérdés

Sziasztok 17 éves lány vagyok és azt hiszem életemben elöszőr vagyok fenn akadva valamin. 16. án lesz egy éve, hogy szerelmes vagyok egy fiúba( Dani ) akivel soha nem találkoztam (fb, skype,teamspeak3..stb) ebből 8 hónapot voltunk együtt szakítottam vele, mert nem tudom nem láttam értelmét élni akartam egy kicsit.. MEGBÁNTAM egy hónapon keresztül csak pasiztam de nem okozott örömet csak ő járt a fejemben.. még most is :( van egy 3 hónapos kapcsolatom :/ de Danit még nem felejtettem el sőt mindennap veszekszünk azt mondja, hogy szeret de mindent elrontottam, hitt bennem én próbáltam helyrehozni de mindig csak a földre lökött.. nem engedte..próbáltam tovább lépni és minél inkább akrtam, hogy felejtsem el annál többet gondoltam rá...zt mondja, hogyha ott lehetnék adna még egy esélyt de ilyen távolról (1000 km) ről nem tudok mit csinálni hiába írom le, hogymegbántam és tudjátok érzek valamit :/ valami megmagyarázhatatlan . Ismerem magam, ha nem szeretném vagy nem ő lenne az igazi nem is foglalkoznék vele..de másképp van.

KÉRLEK adjatok tanácsot, mit kéne tennem.. ? :(

2013. jan. 9. 15:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Majdnem mindennap láttam kamerán kerestűl, hallottam beszélni.. :) minden este felhívot vagy jóéjt smst küldött.. tuti, hogy nem egy öreg 60 éves.. :) :D
2013. jan. 9. 15:49
 12/19 anonim ***** válasza:
75%
Hú, de naiv vagy!
2013. jan. 9. 15:51
 13/19 A kérdező kommentje:
miért ? :/
2013. jan. 9. 15:53
 14/19 anonim ***** válasza:

Ide is bemásolom, hátha valaki veszi a fáradtságot és megnézi ezt a videót:

[link]

Amanda Todd története szerintem tökéletesen rávilágít arra mekkora veszély lehet az internet. Ezt minden 18 év alatti lány szüleinek el kéne magyaráznia a lányuknak.

2013. jan. 9. 16:08
 15/19 anonim ***** válasza:
Kérdés: ha ilyen jól elvoltatok, akkor miért nem találkoztatok nyolc hónap alatt?
2013. jan. 9. 17:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Hülye f.szfej, aki azt írta, a 60 éves az fa..verő! Bammeg, lehet hogy meg sem éred azt a kort, nyálas húgyagyú!
2013. jan. 9. 17:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Hülye vagy!
2013. jan. 9. 18:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Találkozz vele... Utána mondd, hogy van valami.
2013. jan. 10. 15:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Ne szidjátok a "netszerelmet" az én esetem is hasonló több mint egy éves a kapcsolatom, igaz mi már találkoztunk élőben de a távolság sokkal nagyobb ( 3000km). Viszont a kérdezőnek csak annyit tudok mondani,hogy szerintem csak akkor tudnád ezt megmenteni ha elutaznál hozzá és mondanád ,hogy itt vagy és szeretnél kapni még egy esélyt. :)
2013. máj. 18. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!