Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGEM?
Sziasztok 17 éves lány vagyok és azt hiszem életemben elöszőr vagyok fenn akadva valamin. 16. án lesz egy éve, hogy szerelmes vagyok egy fiúba( Dani ) akivel soha nem találkoztam (fb, skype,teamspeak3..stb) ebből 8 hónapot voltunk együtt szakítottam vele, mert nem tudom nem láttam értelmét élni akartam egy kicsit.. MEGBÁNTAM egy hónapon keresztül csak pasiztam de nem okozott örömet csak ő járt a fejemben.. még most is :( van egy 3 hónapos kapcsolatom :/ de Danit még nem felejtettem el sőt mindennap veszekszünk azt mondja, hogy szeret de mindent elrontottam, hitt bennem én próbáltam helyrehozni de mindig csak a földre lökött.. nem engedte..próbáltam tovább lépni és minél inkább akrtam, hogy felejtsem el annál többet gondoltam rá...zt mondja, hogyha ott lehetnék adna még egy esélyt de ilyen távolról (1000 km) ről nem tudok mit csinálni hiába írom le, hogymegbántam és tudjátok érzek valamit :/ valami megmagyarázhatatlan . Ismerem magam, ha nem szeretném vagy nem ő lenne az igazi nem is foglalkoznék vele..de másképp van.
KÉRLEK adjatok tanácsot, mit kéne tennem.. ? :(
Counter Strikezz..
Van ott még sok ember
TS3 IP-t tudok adni.. kettőt is
"akivel soha nem találkoztam (fb, skype,teamspeak3..stb) ebből 8 hónapot voltunk együtt szakítottam vele"
Hogyan voltál együtt vele, ha nem is találkoztatok? Mit jelent nálad, hogy együtt vagy valakivel?
15:38, ha nem is ölelhettem meg még hozzá sem érhettem valamit éreztem mindig mikor beszéltünk felvidított mosolyogtam és BOLDOG VOLTAM.. lehet lehetetlennek hangzik de tényleg az voltam.. :)
15:39 próbálkoztam de nem megy.. :/ valahogy leragadtam.. :/
Arra esetleg nem gondoltál, hogy a "szerelmed" lehet, hogy egy 60-as faszverő?? Gondolom már mutogattad is magad neki.
Rengeteg ilyet hallani, ne csorgasd a nyálad ilyenek után, próbálj meg normális kapcsolatot kialakítani. Normális = találkoztok is, nem csak skype-oltok.
17 évesen érettebbnek kéne már lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!