Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ez? Segítségre can...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? Segítségre can szükségem azt hiszem.

Figyelt kérdés
Több éve járunk a barátommal eleinte rojongtam imádtam kb őt de ő sokat ivott akkoriban meg bulik ezzel mindig megbántott nagyon sokat sírtam miatta később megtért de rájöttem hogy egy idegroncs.én szeretem őt mindig nagyon kedves vagyok vele mindig tökéletes a külsőm is mellette mindig minden ohaját teljesítem de ha egyszer is bármi rosszat szólok ami nem tetszett és nagyon normálisan teszem azt ő rögtön felemeli a hangját csúnyan beszél és olyanokat vág a fejemhez amik nem igazak vagy nagyon fájnak nekem hogy soha nem törődök vele meg hasonlók pedig iszonyatosan kedves figyelmes vagyok.nem bírom már ezt most is sírok mert nagyon fáj nem értem miért ilyen mondjuk más emberekkel is szokott kiabálni dúrván beszélni apróságok miatt.de nekem az a legfájóbb h hazugságokat vág a fejemhez.elmondtam neki is de semmi.mit tegyek? 20L 24F
2012. nov. 8. 16:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Ezek nehéz dolgok bizony. A párodat senki sem ismeri jobban nálad, így nehéz bármit is mondani.

Egy párkapcsolat akkor működik igazán, ha mindkét fél megértő és szereti egymást, és működik a bizalom. Ha ezek nincsenek meg, akkor teljesen felesleges a dolgot erőltetni!

2012. nov. 8. 16:21
 2/9 anonim válasza:

Ahogy leírtad,te eléggé próbálkozol,látszik hogy szereted..Ő ezt a helyzetet megszokta hogy mindig te vagy az aki fejet hajt,aki próbálkozik és aki SZERET!! Azt javaslom,egy kicsit vegyél vissza ebből a körülugrálás dologból..Lássa azt,hogy nem annyit foglalkozol vele,és nem magyarázkodsz,egy kicsit hagyd! Legyen büszkeséged..Tegyél úgy mintha már nem érdekelne,persze ne vidd túlzásba! Ha ezt az állapotot észre veszi és zavarja,akkor megbeszélhetnétek..Ha viszont ennek ellenére sem változik,akkor szerintem nem szeret! Tudom hogy ezt a legnehezebb hallani,de szerintem így van!! Minél ridegebb vagy valakihez,annál jobban szeret!!! És jegyezd meg: "Akiért te bármit megtennél,annak sosem leszel elég jó"

Én azért sok sikert kívánok :)

2012. nov. 8. 16:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd ott minél elöbb! Most még csak kiabál idegbeteg,ezután majd megver meg stb.. Fiatal vagy még,és tuti találsz olyan pasit aki megbecsül,szeret kedves Veled! Ha ezzel maradsz nem lesz jó vége hidd el,komolyan mondom,nem szeretnék hallani rólad a hiradóban 1-2 év múlva.
2012. nov. 8. 16:28
 4/9 A kérdező kommentje:

Azt nem írtam bele hogy amúgy az esetek többségében ő is nagyon kedves velem .de viszont az majd mindennapi h valakivel kiabál vagy csúnyán beszél.velem meg ilyen heti egyszer de akkor nagyon de mindig ilyen semmik miatt.

Ez mondás sajnos igaz!

Az h megver?lehet h igazad van ugyan soha nem ütött meg de volt h megrángatta a kezem vagy kicsit meglökött.a családjában az egyik ffi verte a feleségét!sokan mondják h a viselkedése hasonlít.

2012. nov. 8. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Ugye ugye,mondom én elöbb utobb majd megver meg lökdös meg stb... Néha kedves hahaha!! A kurv.a anyját,ugy száj.a b.sznám az ilyet,aki ilyen köcsög egy lánnyal,meg lökdös,meg hajat tép! Mire vársz,Neked ez jó,élvezed?? Lépjél amint tudsz!!
2012. nov. 8. 16:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem jó nekem!! Nagyon szeretem őt de az utóbbi évben kezdek erőt gyűjteni mert ez nem normális ami csinál úgy érzem senki nm bánna így velem se mással mint ő mert ez szörnyű!mondják h a lányok az apjukhoz hasonló ffit keresik tudat alatt.en minden este azt hajtottam magamban h olyan pasim nm lez soha mint apa!(nm verte soha anyat hanem mindenert kiabalt ordibalt mindenki hLlotta h banik vele).es mit hozott a sors itt van mellettem apa...
2012. nov. 8. 16:56
 7/9 anonim ***** válasza:
én is nagyon szerettem a 2000-es golfomat de miután többször is ledöglött megváltam tőle.a barátod nem marad ilyen örökre ,inkább egyre szemetebb lesz.
2012. nov. 10. 09:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálj vele beszélni, bár lehet hogy abból is csak kiabálás lesz... Mondo meg neki, hogy ha így folytatja akkor nem maradsz vele, mond meg hogy ne kapja fel avizet mindenen és ne kiabáljon veled...

(mondjuk ha másokkal is mindig ezt csinálja akkor ő ilyen ember, és ez nem valami jó, de ha te így is szereted...)

2012. nov. 10. 09:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Ő ilyen ember..csak az a baj hogy az elején nm mutatta ezt...nm lehet vele beszelni volt h felhoztam es hatalmas cirkusz lett belole..olyankor azt mondja h azert kiabal mert felidegesitem meg ilyenkor mindennek elmond kb engem.persze ra egy napra mar bocsanatot ker h banja...nekem ez nm jo.szeretni szeretem de erre van megoldas?
2012. nov. 12. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!