Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 évvel ezelőtti kapcsolatomtól nem tudok elszakadni. Miért?
Próbáld meg elfelejteni. Dobj el mindent ami rá emlékeztet.
Esetleg próbáld ki a meditációt (hidd el, csodákra képes, ha jól csinálod. Menj el meditációs órákra vagy tanulj könyvből.) vagy menj el pszichológushoz, hátha tud segíteni.
A szexről meg annyit, h eddig minden ismerősöm azt mondta,hogy: " ha nem teszed szét a lábad a férjednek, előbb-utóbb félre kacsint, utána meg lelép" :/
Sajnos ez így működik :/ Ritka a kivétel.
Mindenesetre ezt neked kell letisztáznod magadban. De a meditációt erősen ajánlom. Ha komolyan veszed és jól csinálod, tényleg "csodákra" képes. :)
Remélem tudtam segíteni.
Nekem igenis sokat ért. ;)
De sokan rosszul csinálják, így persze nekik nem használ. :)
A meditáció alapja a csönd és a helyes testtartás.Ha ez nincs meg, buktad az egészet. :)
De én csak személyes tapasztalattal tudok szolgálni, mindenesetre nekem bevált. Mióta megtanultam a "trükkjeit" és rendesen csinálom, mintha kicseréltek volna. Teljesen át tudja formálni az embert, ha sokáig (és persze jól) csinálod. ^^
3. vagyok, és nekem sokat segített.
Te valószínűleg még nem foglalkoztál vele komolyabban.
6-oska
Hogy nem-e?:XDDDDD na hagyjuk...
fuh de jó hogy nem vagyok nő. oszt még itt nyígok hogy a férfiaknak nehezbb...
Amúgy pszichodokira megérné kidobni a pénzt, vagy füvezni ha ez se ér semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!