Remélem nem nevettek ki. Én egy 11éves fiu vagyok, nagyon szeretem az anyukámat, apukámat és anyira nem tudok elszakadni tölük, hogy 2hétre eltudjak menni otthonról! Ezt akarom megoldani! Szerintetek dedos vagyok?
8-9 éve skoromba voltam először úgy táborban hogy 2 hétre mentem el otthonról teljesen vad idegen helyre, először jó bulinak tünt de este 3 napig zokogtam mert hiányoztak a szüleim, de beszéltem velük telefonon, meg nyugodtam, aztán rá jöttem nem omlik össze a világ és végül olyan jól éreztem magam hogy évekig vissza jártam ebbe a táborba 15-16 éves koromig :)
nem dedós ez teljesen normális dolog. És örvendtes tény hogy te így kötődsz hozzájuk és szereted őket.
L22
én is ilyen voltam a te korodban, aztán később ez magától elmúlt.
21N
én 10 évesen mentem el először nyaralni, 2 és fél hétre ha jól emlékszek, a keresztanyámnál két megyével arrébb. nagyon jól éreztem magam, azóta is ott nyaralok minden éven, sőt ha keresztanyámnak van szabadsága a munkahelyről akkor néha tavasszal, ősszel vagy még télen is ott vagyok pár napra :-)
ha van olyan hely ahová elmehetnél és jól érezhetnéd magadat, akkor csak hajrá! nem lesz nehéz :-)
Jaj, de aranyos vagy!
Ne félj, nem lesz semmi baj abban a két hétben, amíg távol leszel. Érezd jól magad - azért (is) vagy gyerek!
Nem vagy dedós!
Ha jó haverokkal mész, eszedbe se fognak jutni a szülők de nem azért mert nem szereted őket, hanem mert repül az idő az új környezetben jó társaságban.
Ha nincsenek haverok, akkor keresni kell ott.
(26F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!