Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Remélem nem nevettek ki. Én...

Névetelen kérdése:

Remélem nem nevettek ki. Én egy 11éves fiu vagyok, nagyon szeretem az anyukámat, apukámat és anyira nem tudok elszakadni tölük, hogy 2hétre eltudjak menni otthonról! Ezt akarom megoldani! Szerintetek dedos vagyok?

Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Nem vagy dedós, csak a kelleténél erősebb a kötődésed a szülőkhöz. A megoldáshoz semmi egyéb nem kell, mint egy határozott döntés. Sok sikert hozzá!
2012. aug. 4. 12:02
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Miért kell elmenned?Nekem még voltak ilyen érzéseim 18 évesen is néha.Maradj otthon,vagy menj el és telefonálj sokat.Élvezd inkább és mozdulj ki;)
2012. aug. 4. 12:02
 3/9 anonim válasza:
84%
Nem nem vagy dedós 11 évesen én is ilyen voltam és elküldtek egy táborba ami nagyon rossz volt mert akkor voltam először külön több időre. Ha muszály elmenned vigyél magaddal valamit otthonról és próbáld jól érezni magad, elvegyülni a többiekkel és akkor feloldódsz. Vagy menj csak 1-2 napra.Ha nem muszály menned akkor meg várj még pár èvet kb. 2-3 év múlva én már külföldre utaztam többint egy hétre és már egyáltalán nem hiányzott anya meg apa nyűglődése.. :)
2012. aug. 4. 12:08
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Még gyerek vagy, egy gyereknek pedig teljesen normális, ha kötődik a szüleihez. Majd pár év múlva meg az lesz a normális, hogy folyton veszekednél velük.
2012. aug. 4. 12:12
 5/9 Zsuchan válasza:
100%

8-9 éve skoromba voltam először úgy táborban hogy 2 hétre mentem el otthonról teljesen vad idegen helyre, először jó bulinak tünt de este 3 napig zokogtam mert hiányoztak a szüleim, de beszéltem velük telefonon, meg nyugodtam, aztán rá jöttem nem omlik össze a világ és végül olyan jól éreztem magam hogy évekig vissza jártam ebbe a táborba 15-16 éves koromig :)

nem dedós ez teljesen normális dolog. És örvendtes tény hogy te így kötődsz hozzájuk és szereted őket.

L22

2012. aug. 4. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:
96%

én is ilyen voltam a te korodban, aztán később ez magától elmúlt.

21N

2012. aug. 4. 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:
96%

én 10 évesen mentem el először nyaralni, 2 és fél hétre ha jól emlékszek, a keresztanyámnál két megyével arrébb. nagyon jól éreztem magam, azóta is ott nyaralok minden éven, sőt ha keresztanyámnak van szabadsága a munkahelyről akkor néha tavasszal, ősszel vagy még télen is ott vagyok pár napra :-)

ha van olyan hely ahová elmehetnél és jól érezhetnéd magadat, akkor csak hajrá! nem lesz nehéz :-)

2012. aug. 4. 17:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, de aranyos vagy!

Ne félj, nem lesz semmi baj abban a két hétben, amíg távol leszel. Érezd jól magad - azért (is) vagy gyerek!

2012. aug. 4. 23:15
 9/9 anonim válasza:

Nem vagy dedós!

Ha jó haverokkal mész, eszedbe se fognak jutni a szülők de nem azért mert nem szereted őket, hanem mert repül az idő az új környezetben jó társaságban.

Ha nincsenek haverok, akkor keresni kell ott.

(26F)

2013. febr. 13. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!