Volt már olyan hogy bár tudtad hogy a kapcsolat nem működő képes és nincs jövőtök de még sem tudtok egymástól elszakadni?
Hmm milyen szomorú! :( Sajnálom!
Egyébként nálunk is hasonló a helyzet,bár mi nem lakunk együtt,de nagyon sokat kell kibírnia a kapcsolatunknak a család miatt. :/
Egyelőre egymásba kapaszkodunk,és próbálunk küzdeni! :)
Nekem nemrég lett vége egy ilyennek.
Amíg benne voltam, nem tudtam kilépni, és épp amiatt bemagyaráztam olyanokat is , hogy karma, meg hogy ő az igazi szerelmem, de később jön majd rá.
Aztán most, történt valami, amit már nem tudok elnézni neki, és eléggé kiábrándított. Meg közben megismertem egy másik fiút, akivel egyelőre haverkodok csak, de nekem bejön, és ő is kicsit elkezdett a fejemben motoszkálni már utóbbi időben.
De nyugodtan lépj ki, remélem minél hamarabb történik valami, amitől ki tudsz, mert engem tönkretett, elvette az önbizalmam és az életkedvem, elhanyagoltam magam.
Lehet,hogy azt hiszed, nem lesz más akit ennyire fogsz szeretni, de lesz. Én is mindig ezt hittem, kb. 3-4 szer már.
Nála meg azt, hogy őt felejtem el legnehezebb és fájni fog, de ez után az esemény után elég volt 2 nap és azóta utálom, és kicseréltek.
Persze megélni kell, nem olvasni, addig úgyse hiszed el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!