Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés után miért változnak meg ezek a dolgok?
Lassan fél éve élünk 1ütt a párommal, nálunk a szüleimnél. Azóta nagyon hanyatlott a szexuális életünk. Amit nem igazán értek, hogy miért... Eleinte is mindig nálunk voltunk (mikor csak taliztunk, nagyon sokat aludt nálunk, többet mint én náluk..) és akkor pedig tökéletes volt a sex.
Mostanában vagyis amióta együtt lakunk, nem kivánom a szexet. 2 hetente ha 1 van akkor az már nagyon jó. Látom a páromon h. nem yoo így neki. De nem tudok mit tenni.. Valaki volt már ilyen helyzetben?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Szép napot nektek.
23L
szerintem itt valami gond van:( nem lehet hogy esetleg az együtt élés váltotta ezt ki belőled? a párod mennyire változott meg amióta együtt éltek? az érzéseid iránta megváltoztak? lehet hogy csalódott vagy mert mást vártál az együtt éléstől?
sok kérdés merülhet fel ezzel kapcsolatban.
mi a férjemmel 1 év után költöztünk össze, és már előtte is több napokat együtt voltunk hetente. tehát nem ért különösebb meglepetés... mindig tudtam hogy rendetlen (kicsit):) és én ezt elfogadtam,viszont segít ha megkértem, és amúgy meg egy álom pasi és nagy mázlim van vele. ( sok türelem kell hozzám és neki van:) szóval mi amúgy Másfél év után házasodtunk össze, de sem az összeköltözésnél, sem az esküvő után nem csökkent a szexuális vágyunk.
nekem ez a kéthetente 1 alkalom nagyon kevésnek tűnik. nálunk ez nem igen változott meg. heti 5 alkalom a minimum.
lehet hogy már nem kívánod és csak megszokás?
komolyan gondolkodj el rajta és beszéljétek meg!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!