Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeköltözés után miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés után miért változnak meg ezek a dolgok?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve élünk 1ütt a párommal, nálunk a szüleimnél. Azóta nagyon hanyatlott a szexuális életünk. Amit nem igazán értek, hogy miért... Eleinte is mindig nálunk voltunk (mikor csak taliztunk, nagyon sokat aludt nálunk, többet mint én náluk..) és akkor pedig tökéletes volt a sex.

Mostanában vagyis amióta együtt lakunk, nem kivánom a szexet. 2 hetente ha 1 van akkor az már nagyon jó. Látom a páromon h. nem yoo így neki. De nem tudok mit tenni.. Valaki volt már ilyen helyzetben?

Köszönöm előre is a válaszokat.

Szép napot nektek.

23L

2013. jan. 3. 08:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia,szerintem itt nem a környezet és maga az együtt élés a probléma..hisz eddig is minden majdnem ugyan így zajlott,1-2 kisebb kivétellel..nem lehet hogy megíjedtél?komolyodik a kapcsolat,vagy pedig többet fáradozol nap mint nap hogy ellásd az otthoni munkákat miatta is,elfáradsz a nap végére,és már semmihez nincs kedved...de az is lehet hogy tudat alatt már érzed azt amit eddig, és hogy nem kellet volna összeköltözötök...próbálj vele beszélni,dobjátok fel valamivel a dolgot,ha így sem fog működni,akkor a barátodnak hozzá kell szokni a dolgokhoz,ezzel nincs olyan nagy baj..(szerintem)
2013. jan. 3. 08:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Háát Igen, csak gondolom nehéz neki. De nekem sem olyan yoo, hiszen jobb volt régen.. De nem tudok mit tenni. Este inkább az alvás felé orientálodok, mint ahhoz h sexeljek:(
2013. jan. 3. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Arra azért vigyázz hogy ez hosszú távon szakítóok lehet.
2013. jan. 3. 08:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen tisztában vagyok vele:(
2013. jan. 3. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem itt valami gond van:( nem lehet hogy esetleg az együtt élés váltotta ezt ki belőled? a párod mennyire változott meg amióta együtt éltek? az érzéseid iránta megváltoztak? lehet hogy csalódott vagy mert mást vártál az együtt éléstől?

sok kérdés merülhet fel ezzel kapcsolatban.

mi a férjemmel 1 év után költöztünk össze, és már előtte is több napokat együtt voltunk hetente. tehát nem ért különösebb meglepetés... mindig tudtam hogy rendetlen (kicsit):) és én ezt elfogadtam,viszont segít ha megkértem, és amúgy meg egy álom pasi és nagy mázlim van vele. ( sok türelem kell hozzám és neki van:) szóval mi amúgy Másfél év után házasodtunk össze, de sem az összeköltözésnél, sem az esküvő után nem csökkent a szexuális vágyunk.

nekem ez a kéthetente 1 alkalom nagyon kevésnek tűnik. nálunk ez nem igen változott meg. heti 5 alkalom a minimum.

lehet hogy már nem kívánod és csak megszokás?

komolyan gondolkodj el rajta és beszéljétek meg!

26/N

2013. jan. 3. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!