Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha két leszbikus összeköltözik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két leszbikus összeköltözik, meddig és hogyan tudják fenntartani a látszatot, hogy ők csak barátnők?

Figyelt kérdés

Nagyon félek attól, hogy lebukunk a párommal a családom előtt, vagy a csoporttársaim előtt.

Nagyon szeretnénk összeköltözni, de én nem merem, bár nagyon szeretem, és sokat jelent nekem.

Jelenleg egyetemista vagyok, másik városban tanulok, és eddig is albérletben éltem, így egy albérlet csere nem jelentene nagy gondot.

Ő már dolgozik, de eddig is külön élt.

Csak az a gond, hogy ő buccsos. Rövid haj, lazaság, sportos ruhák, stb. És félek, mások is észrevennék ezeket az átlagnak "tipikus" leszbikus külsőségeket.

Én pedig eléggé nőies vagyok.

És még attól is félek, hogy egyből a leszbikus sztereotípia jutna az eszükbe (fiús lány+ lányos lány felállás).

Tanácsaitokat előre is köszönöm.

2012. nov. 25. 22:13
 1/8 anonim válasza:
Én is egyetemista vagyok és egyáltalán nem találnék furcsának egy ilyen összeköltözést. Nem hiszem, hogy emiatt aggódnod kellene elvégre valószínűleg csak azért stresszelsz rá, mert tartasz mások véleményétől.
2012. nov. 25. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akik nincsenek tisztában a leszbikus szubkultúrában előforduló butch-al,és főleg,ha még nem alapból azon agyalnak,hogy leszbikus lennél-e akkor senkinek se tűnik fel.

Nem tudom,hogy mennyire buccsos a párod,de nekem is volt egy barátnőm akinek többször is volt tüsi rövidségű haja,gyakran majdnem olyan közepesen bő farmerokban járt mint én és nem igazán volt nőies. Nyáron kicsit nőiesre szabott halászgatya,szoknya soha.Volt egy olyan tipikus fiús kinézete öltözködésre és úgyis viselkedett legtöbbször,én simán rásütöttem volna,hogy biszex amikor összeismerkedtem vele de mégis teljesen heteró volt.

Vannak teljesen heterók akik így néznek ki és ráadásul egy nőnél ma már nem jár a "meleg" jelző használata,mert a nőknél már teljesen elfogadott,hogy férfiasak is lehetnek.

Lehet kapsz majd csoporttársaktól egy-két utalást,de sztem soha se gondolnák komolyan.

Amikor meg szülők ott vannak a párod öltözzön egy kicsit nőiesebben,akár mennyire is kényelmetlen neki úgy.. :)

Szerintem semmi baj nem lenne belőle. A másik,hogy rengeteg lány él így lakótársakként kettesben. 18/F

2012. nov. 25. 22:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Igazából leggyarabban maguk a leszbikusok tanakodnak, hogy "az a lány most az?", ha van fiú tesod, meleg barátod vagy valaki, ha egyszer együtt sétáltok akkor egy csomó emberben elültetted, hogy te nem lehetsz leszbikus. (tapasztalat).

Ha nem akarsz trükköket csinálni akkor ne vedd figyelembe a vádaskodásokat (ha lesznek).

Elintézheted azzal, hogy "jobb nem jutot eszedbe?" vagy ha nem akarod megbántani elég ha azt mondod nem. Mert ilyenkor az igen és a nem is egyet jelent szóval tök mindegy mit mondasz.

2012. nov. 26. 09:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Rengetegen élnek baràtnőjükkel, vagy csak ismerős lányokkal, ha rólad tényleg nem süt le, hogy leszbikus vagy, elég egy egyszerű "nem",de lehet, hogy rá sem kérdeznek. Más oldalról megközelítve a problémád, lehet, hogy pont az tenne jót a lelkednek, ha tudnák és nem kellene titkolóznod, nem? :) Az idegesítő és megítélő hozzàszólásoknak idővel vége lesz... Barátnőd mit gondol?
2012. nov. 26. 23:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,egyébként két hetero lánnyal élek együtt, de fel sem került a téma senkivel sem, hogy akkor én eseleg kavarnék valamelyikkel... Pedig leszbikus vagyok és sokan tudják. :)
2012. nov. 26. 23:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy egyetemi közösségnek szélesebb a látóköre és jóval elfogadóbb a mássággal szemben mint mondjuk Mari néniék köre Bivalybasznád-Alsón, úgyhogy én a helyedben cseppet sem aggódnék emiatt. Egyébként hidd el, hogy a csoporttársaid sejtik rólad, hogy te leszbikus vagy. Nálunk is voltak az egyetemen leszbikusok meg melegek. Tudtuk, hogy kik azok de nem találtunk ebben semmi rendkívülit, tudomásul vettük, hogy ők azok és kész. Eszünkbe se jutott ezen lovagolni, hogy te figyelj már, tudtad, hogy az a hosszú barna hajú csaj leszbi, húúú...
2012. dec. 1. 14:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Rengeteg egyetemista lány él a lakótársával, vagy bnőjével, szóval szerintem fel se fog tűnni. De most hogy így mondod, a közvetlen környezetemben is, elgondolkodtat hogy akik így összeköltöztek lehet h leszbik?:P Ha ez igaz lenne akkor elég sokan lennének :D Szóval no para, fel se fog tűnni.
2012. dec. 15. 10:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha fius a lány, akkor fel fog tűnni.. Én simán erre gondolnek elsőre.
2012. dec. 15. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!