Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 hónapos kapcsolatnál mi az ami ugymond elvárható? Pl. : összeköltözés, ha nem laknak együtt milyen sürü találkozások, beszélni a múltról stb
szerintem nincs olyan hogy elvárható...minden kapcsolat és ember más és más...mindenki máshogy gondolkozik, mások az anyagi- és életkorbeli vonzatok/viszonyok/különbségek...nincs olyan hogy elvárható...
csak egy pl.: én 22 vagyok, egyetemen vagyok, nincs keresetem, párom 30 évek óta dolgozik van keresete...5 éve vagyunk együtt és még nem költöztünk össze mert nekem nincs keresetem és így nem vagyok hajlandó...
beszélni a múltról stb
Ha nincs témátok, ami az első válaszoló szerint is rflexből kell, hogy jöjjön, jövőtök sincs.
Kérdezzek rá, vagy hogy?
Alig beszél magáról.
ezt nem értem
"kérdezzek rá"
6 hónap után......
most hogy van?
találkoztok,szexeltek,aztán nézitek egymást,meg a plafont?
Kb. igen
Beszélgetünk napi dolgokról , munka, kaja, ilyesmik.
Mélyebb dolgokról, érzések, tervek - ezek nem kerültek még szóba. Akkor gond van, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!