Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy csak alig van homoszexuális a munkások és parasztok közt?
Sziasztok!
Falun lakok itt a rengeteg szakmunkás és paraszt lakik és közülük egy homoszexuálist se ismerek, hogy lehet ez?
Ellenben észrevettem ,hogy sok városi , értelmiségi, gazdag homoszexuális. Városban jobban el van terjedve?
Tudod, nekem alig van más választásom.
Be kell nősülnöm a pénz és a gépek mellé.
Anyám mondta ,hogy ő nem akarja ,hogy szegény lány legyen a feleségem. Így maradt a pénz házasság, tudod ,hogy ha nem őt választottam volna akkor nagyon megvetettek volna.
A leendő feleségem is mondta,hogy jó leszek én neki nekünk is van sok földünk , nagyon erős szovjet traktorjaink, és nagyon dolgos vagyok. Egymás előtt nincsenek titkaink ,megbeszélünk mindent.
Amúgy ,te nem érdekből házasodsz? Miért lenne undorító ,hogy én egy 100 milliós kombájnért házasodok?
Nekem nincs is időm, mert egész nyáron dolgozok a szüleimmel ,a földeken, így én nekem is ilyen dolgos családot kellet keresnem bazi sok pénzel ,mint ahogy mi is vagyunk.
Meg nagyon szeretem a szovjet dolgokat, akár tank ,traktor, autó, teherautó, mozdony stb
Tudod ezért is jó választás volt.
Szerintem az undorító aki pénzért házasodik, de nem visz hozományt pénzt, gépeket, vagy egyéb ipari létesítményeket.
mert a paraszt tudja,mi a természetes ösztön és mi a ferdeség.véletlen sem azért,mert felvilágosulatlan bunkó,hanem megvan a saját véleménye a farfurkálásról. az,hogy a buzzancsokat elfogadják,az nem azért van,mert az normális,hanem mert a média jól megtámogatta,ezáltal létjogosultságot kaptak.
nézd meg a melegeket,mit csinálnak. dugig van velük a média, a divatbiznisz és egyéb,látványosságra,felhajtásra szakosodott "szakmák" tömkelege. a kétkezi munkát nemigen kultiválják.
HohÓ! Most hogy beleolvastam egy két kérdésbe, és a kommentjeidbe, rájöttem, hogy Te ezt a kérdést már ezerszer feltetted, csak mindig más összefüggésben. Tudom rólad, hogy egy elkényeztetett kis buta krapek vagy, mert ezren megmondták már a véleményüket rólad, tudom, hogy a traktor többet ér a számodra, mint egy szegény paraszt lány, a szüleid igényt tartanak a kiválasztott lány hozományára. és mindent tudok a kis beteges elképzeléseidről. Visszakerestem a kérdéseidet, és szerintem Te egy perverz ember vagy, aki azon csöpög, hogy miként oltják le a fejét a válaszolók. Kérdezted már hozomány szempontjából kérdezted már a szüleid szempontjából, kérdezted már szerelem szempontjából, Kérdezted már abból a szempontból, hogy miként maradhat a nagy értékű traktor a te tulajdonod, ha összejössz egy szegény parasztlánnyal, de ez most új, hogy a parasztok kevésbé melegek, mint a városiak. Ez a paraszt és a munkás szó neked valahogy a vesszőparipád.
Legközelebbi kérdésedből hagyd ki ezt a fogalmat.
Próbálj frissíteni a kérdéskörödön, hát ha olvashatsz vala mi újat is , ha valami másról kérdezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!