Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy csak alig van homoszexuális a munkások és parasztok közt?
Sziasztok!
Falun lakok itt a rengeteg szakmunkás és paraszt lakik és közülük egy homoszexuálist se ismerek, hogy lehet ez?
Ellenben észrevettem ,hogy sok városi , értelmiségi, gazdag homoszexuális. Városban jobban el van terjedve?
Egyre kevesebb a magyar, azok közül is egyre több a homoszexuális, bár nem tehetnek róla, csak pici részben. Inkább nyomja el magában ennek az utolsó szikráját is , csak gyereket szüljön.
Egyre több a kisebbség, cigány akik egyre több gyereket akarnak, és csinálják őket. Rengeteget a támogatásért.
Mi lesz ebből az országból?
Így ki fog halni ez a nemzet ,de hát ez a normális szerintetek.
Érdekes ,minket parasztokat, szakmunkásokat le tanulatlanozol, nem tudom, te veszel -e a boltba kenyeret, vagy mit eszel. Tudom ,hogy ez a divat, de én nem követtem.
Szerintem totál felesleges elkezdeni azon vitatkozni hogy melyik fontosabb, melyik nem, mert ÉRTELMETLEN.
A kérdésre meg meg lett adva sztem a válasz.
Mi értelme a homoszexuálisnak? Semmi , még gyereke se lesz.
Na mindegy, a nagy ráérésetekben tudtok mit csinálni, ha napi 1 órát dolgoznátok más lenne a véleményetek, csak hát ráértek, hm milyen lehetne fiúval és elkezditek. Van időtök, ilyen fura dolgokat művelni.
Magyarország ez miatt is kifog halni, egyre több cigány, egyre több magyarban a ferde farú, homokos akinek nem lesz gyereke.
"Na mindegy, a nagy ráérésetekben tudtok mit csinálni, ha napi 1 órát dolgoznátok más lenne a véleményetek, csak hát ráértek, hm milyen lehetne fiúval és elkezditek. Van időtök, ilyen fura dolgokat művelni."
Tudtommal a diploma nem felmentés a munka alól, de mindegy, olyannak hiába magyarázom ezt aki nem lát tovább a saját orránál.
Másrészt...annyira elfoglalt nem lehetsz ha neked meg van időd azon gondolkozni min gondolkoznak mások :)
Ha még sok hozzád hasonló dilettáns van az országban, akkor tényleg megértünk már a pusztulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!