Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy csak alig van homoszexuális a munkások és parasztok közt?
Sziasztok!
Falun lakok itt a rengeteg szakmunkás és paraszt lakik és közülük egy homoszexuálist se ismerek, hogy lehet ez?
Ellenben észrevettem ,hogy sok városi , értelmiségi, gazdag homoszexuális. Városban jobban el van terjedve?
Én, diplomás melegként igenis szeretnék majd gyermeket béranyától. A sajátomat szeretném nevelni, nem akarnék örökbe fogadni. Párom is szeretne. Reméljük sikerül úgy, hogy két gyermeket nevelünk majd. Mi így leszünk egy boldog család. És nem kell félni, hogy melegeket lesznek a gyermekeink, mert nem neveltetés kérdése.
ja és kedves kérdező! Inkább azon heteró társaidat vond kérdőre, akik nem akarnak gyereket, vagy nincs legalább 5 gyermekük. Nekik kell első sorban az utódot nemzeni. Őket korhold. De te jössz itt nagyképűen, hogy a melegek miatt fogunk kihalni. Ne haragudj, te a szó mindkét értelmében paraszt vagy!
"Én nagyon remélem hogy te nem traktorért fogsz házasodni,"
Hát azért ennyire ,hülyének nézel? Persze, hogy nem azért, alap ,hogy legyen nagy gépeid, ha jó helyre akarsz házasodni. Nekem s van egy bivalyerős eredeti szovjet , 20 éves, 300 Lóerős traktorom.
Azért mondom, mert egy kombájn egy alap Claas kombájn húsz milliónál kezdődik.
Hát én egy 90 milliós nagy kombájnárt fogok. A feleségem hozománya az lesz.
Kérhettem ,volna még dízelmozdonyt pl.: M62-es , M43-mas vagy M47-est. De én inkább egy nagy óriás kombájnt kértem, egy dízelmozdonnyal ne úgy működik,hogy kapom magam és elviszem a búzát a malomba. De ki tudja, lehet, hogy mg egyszer lehet, hogy nekem is lesz,bár választhattam volna olyan lányt is aki ilyet hozz gyárosok a szülei, de nekem az többet jelent ,hogy dolgozni tud sokat a pénz mellet. Egy Szergejt M62-est mozdonyt nagyon szeretnék imádom a szovjet gépeket.
"téged se kényszerítenek oda senki lányához, hát neked se kéne ezt tenned meleg emberekkel."
Hát engem nem kényszerítenek ,de alap ,hogy olyan lányt kell elvennem. Nagy gépekhez kel nősülnöm.
Második legnagyobb gazda vagyok és nincs testvérem, se unokatestvérem, így azért is elfogom venni a legnagyobb gazda lányát, több tíz milliós esetleg 100 milliós hozománnyal. Nem akarunk nagy esküvőt, mert én már másnap vagy még aznap dolgozni akarok. Minek nagy esküvő? Az élet a munkáról szól,alig valami másról.
Nem sokára, pár hónap és összeházasodunk.
Amúgy látod én meg a pénz miatt gazdaságért házasodok, egy homoszexuális is megtudná.
Amúgy egy nagyon szép lány. Megéri úgy érzem.
Igen igen, pont erről van szó. Ha két heteró érdekházasságot köt az rendben van, de ha két szerelmes meleg férfi akarna házasodni az főben járó bűn!
Ez a kép teljesen kifejezi a helyzetet: [link]
"te szennyezed be a házasság szentségét ezzel a készülő érdekházassággal"
Több száz éve így van, amúgy megszerettem a lányt, de pénzért is jártam hozzá.Miért ükapáink még az 1930-cas években is így házasodtak. Ők pedig nagy hívők voltak, ők nem szennyezték be?
Tudod kérhettem volna egy M62-es szovjet "szergej" becenevű 1475 kW-tos ,40 éves dízelmozdonyt kb 100 millióért. De én inkább egy hasznos dolgot kértem kombájnt. Látod ,kevésbé hasznos dolgot nem kértem, bevallom fáj a szívem a szovjet gépszörnyért, a mozdonyért ,de ez van, majd dolgozunk és majd pár év múlva lesz az is. Kicsit rossz látni ,hogy a több 100 tonna cukorrépát, M62-es viszi el, de majd egyszer a mi M62-esünk fogja elvinni.
Aki tudja milyen az M62-es az nagyon szereti. Igazi gázolajzabáló,ami legalább 500 Litert eszik 100 km-en cukorrépás vagonokkal. Legerősebb Magyarországon található dízelmozdony, és nagyon elterjedt a Keleti blokban, de főleg Oroszországban.
Akkor miért hazudnák?
Hát nekem ajánlott ,hogy jó lányt fogjak, mert nem akarom,hogy megvessenek a faluban.
Így hát maradt az érdekházasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!