Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy csak alig van homoszexuális a munkások és parasztok közt?
Sziasztok!
Falun lakok itt a rengeteg szakmunkás és paraszt lakik és közülük egy homoszexuálist se ismerek, hogy lehet ez?
Ellenben észrevettem ,hogy sok városi , értelmiségi, gazdag homoszexuális. Városban jobban el van terjedve?
Én vagyok ,a bolond aki dolgozik, meg magyar gyereket fog nemzeni érdekes.
A homoszexuálisság ,a legnormálisabb dolog szerinted, mindegy , meg hogy egyre több a cigány, ilyenek miatt 80 év múlva nem lesz Magyarország.
Képzeld, én is ugyanúgy dolgozni fogok, amint befejeztem a tanulmányaimat, és tudtommalén is magyar gyerekeket fogok nemzeni.
Tipikus magyar ember felfogásod van, hogy mindig mindenben keressük az ellenséget. Személy szerint nem fejtettem ki a véleményem a homoszexualitásról, csupán a kérdésedre válaszoltam, másrészt biztos rajtuk fog múlni hogy kihalunk e vagy sem...az alap aggodalmaid értem, csak a vitát tartom feleslegesnek.
ma 18:30
Buta tuskó vagyok, mert ezt természetellenesnek tartom, és nem vagyok homoszexuális.
Meg kinyilvánítom,hogy 2070-re Magyarország fele lesz cigány.
Igen buta vagyok, mivel dolgozok, gyereket akarok.
Igen, buta vagyok.
Aki nem homoszexuális az egy buta tuskó.
Nos nem is akarok más lenni.
Nem azért vagy buta , mert nem vagy meleg!
Hanem azért amiket kommentben összefirkálsz.
Csak számomra ez teljesen más világ.
Nem tudom felfogni, ezt az egészet.
Amúgy lehet ,hogy a feleségem ,hozománya egy nagy 40 milliós kombájn lesz, na ezért megéri, heterónak lenni, meg még sok másért. Szerintem jó házasság lesz, jó munkás, szép, dolgos feleség lesz. Nem tudnám magamat elképzelni más szerepben. Most el nem tudnám képzelni, most egy fiú adna nekem egy kombájnt, ipari tolatós mozdonyt, rengeteg gázolajat( 10.000 Liter)egy évi fogyasztásunk .
Nekem amúgy is elvárás volt, a házasság,nem hogy még homoszexuális is legyek, anyám kiherélt volna.
Bárkinél érdeklődtem a faluban, tanároknál azt mondták, hogy azt se tudják mit csináljanak annyi idejük van. Így hát én ezt tudtam. sokan ilyen véleményt adtak nekem.
Szerinted ,bár melyik meleg ,hozzá menne egy ilyen lányhoz,ha ilyen szép hozományt hozna, meg ha dolgozna.
Most el nem tudnám képzelni, hogy fiút szeressek.
Ez az, kend ránk a jövőbeli cigányok számának túlszaporodását. Megsúgom, köztük is ugyanannyi %-ban homoszexuálisok az emberek, mint a nemromák körében. Sőt a falusiak közt is annyi, mint a városi és a szakmunkások közt is annyi mint az értelmiségi körökben, ugyanis ezt nem az befolyásolja (minden körben 10% körül van, szóval kb. minden 10. ember). Kisvárosban/faluban egyből kiderül a pletykásság és ismertségek miatt, kevésbé elfogadóak általában, így többen élnek álkapcsolatban nem igazán boldogan (vagy csalja a feleségét vmi pasival), titkolják el teljesen. Akik ezt nem akarják, ők elköltöznek nagyobb városokba/külföldre, ahol elfogadott a dolog, és a kitudódás is elkerülhető ha nem akarja. Ezért lehet, hogy vidéken kevesebb meleg ember marad, a városokban meg több lesz.
A Föld túlnépesedett, úgyhogy egyébként sem fontos az utódok tömeges szülése, ráadásul a homoszexuálisok aránya ennyi (~10%) már több ezer éve, úgyhogy ez nem "új" ok ami csökkenést okozna. Ha sok magyar gyereket akarsz akkor legyen 15 gyereked és nekik szintén, ne a melegek miatt sopánkodj.
Ezen kívül a melegeknek is lehet és van is sok gyerekük (örökbefogadás, mesterséges megtermékenyítés lányoknak, álkapcsolatban)
A munka: a tied is fontos, és az értelmiségié is, mindkettő kimerítő és elvileg közel azonos szabadidő van "ilyeneken gondolkodni" (amúgy látom Neked is van időd ezen gondolkodni miközben elvileg(?) nem kéne, és többször feltenni ilyen jellegű kérdést).
22/f
Kedves Paraszt kérdező! (a paraszt megszólítás tiszteletből van nem félre érteni)
Amit írsz megértem, vidéken nehéz a helyzet. Itt nálunk a népesség számot tekintve válság van. Ahogy előttem írták a melegek aránya 10% körüli, ennyien születnek melegnek mindenhol. A cigányság körében is kb. ennyi a melegek aránya. Az, hogy a heteró cigányok több gyereket szülnek, - gyakran 14 évesen elkezdik - ebből jön, hogy többen lesznek idővel. DE a házasság, párkapcsolat, gyerekválallás nem holmi politikai hazafias tett. Soha sem volt az. Egy ember nyilván azzal házasodik meg, akit szeret, akit boldoggá tud tenni. Nem normális dolog ezt a 10%-nyi embert hetero kapcsoaltba kényszeríteni, pedig ti falun pont ezt teszitek. Mi értelme van? Nálatok is ugyan annyi a melegek aránya, de lehet házasságban él a gyerekeivel és időnként "megcsalja" feleségét. Azok a melegek, akik ezt nem bírják bevállalni szorgalmasan tanulnak és elmennek a városba vagy külföldre. Ezzel megint csak a falunak tesztek rosszat, mert egy emberrel egy emberrel kevesebb munkaerő és a vidék csak pusztul. Képzeld azokban az országokban ahol ez elfogadott ugyan úgy vannak melegek a parasztok és szakmunkások között, csak ott ezt nem kell titkolniuk és érdekes módon a falu hasznára vállnak, mert ott élnek művelik a földet elvégzik a szakmunkát. Az öröklés, meg a ki viszi tovább a család nevét dologban sem kéne aggódni. Én nagyon remélem hogy te nem traktorért fogsz házasodni, hanem szerelemből, téged se kényszerítenek oda senki lányához, hát neked se kéne ezt tenned meleg emberekkel. Az öröklés végrendelkezéssel megoldható, ha egy meleg pár meghalna földjük lehetnek a falué, vagy más oldalági rokonáé. A gyerekvállalás meg nektek a feladatotok, hozzatok létre szép nagy családokat, de mivel erre ti vagytok alkalmasak nektek kell megtenni, nem azoknak akik erre nem alkalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!