Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagy csak alig van homoszexuális a munkások és parasztok közt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Falun lakok itt a rengeteg szakmunkás és paraszt lakik és közülük egy homoszexuálist se ismerek, hogy lehet ez?

Ellenben észrevettem ,hogy sok városi , értelmiségi, gazdag homoszexuális. Városban jobban el van terjedve?

2013. jan. 2. 14:19
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 A kérdező kommentje:
Rengeteg értelmiségi ,színész felvállalja büszke rá.
2013. jan. 2. 14:20
 2/63 anonim ***** válasza:
44%
mert a paraszt ha parasztlogikával is, de tudja, hogy az természetellenes. én is falusi vagyok, nálunk is kevés a homo, mondhatni 1-2 van belőle
2013. jan. 2. 14:20
 3/63 A kérdező kommentje:

Meg a szakmunkások közt se láttam, rengeteg értelmiségi meg azt szajkózza ,hogy ez a normális.

Akkor melyik az igazi?

Amúgy magunk is parasztok vagyunk egész nap dolgozunk ,nincs ilyen furaságokra időnk.

2013. jan. 2. 14:22
 4/63 A kérdező kommentje:

Szerintem a parasztoknak és a szakmunkásoknak nincs ideje, gondolkodni természetellenes dolgokon.

Akik homoszexuálisok azok mit dolgoznak?

2013. jan. 2. 14:23
 5/63 anonim ***** válasza:
43%
na ez az, falun nincs az embernek kipihenve az agya arra, hogy ilyen haszontalanságon gondolkodjon...
2013. jan. 2. 14:24
 6/63 anonim ***** válasza:
23%
Baromság. Egyszerűen ők nem reklámozzák mert olyan visszamaradottak hogy azt hiszik ez természetellenes.
2013. jan. 2. 14:29
 7/63 anonim ***** válasza:
81%

Én nem egészen értelek... "nincs ilyen furaságokra időnk" - te tudod miről beszélsz? Ez nem egy elfoglaltság vagy hobbi amire idő kell, ugyanolyanok mint bárki, csak a saját nemük vonzza őket, ennyi a különbség. Ez nem egy külön valami amihez iskolázottság meg idő meg akármi kell... de te ezt kábé így állítottad be. Én is falusi vagyok, nem tudom... alapból a 300 fős falunkban ismerek 3 meleg srácot, és egy leszbi lány párt. Persze ők azok akik vállalják, akkor ki tudja még hány van aki titokban tartja hogy meleg... gondolom te azért nem tudod senkiről hogy meleg a környezetedben mert te nem vagy az, így ezt biztos nem veled fogják megosztani.

Amúgy lehet akár a szomszédod is az... ezt így nem lehet ránézésre megmondani. Úgy élnek mint bárki más.

2013. jan. 2. 14:31
 8/63 A kérdező kommentje:
Akkor miért van , soknak felesége és gyereke, érdekes ők visszamaradottak, azért mert neki létösztönük van, hogy gyereket akarnak szülni. Inkább ilyenek legyenek.
2013. jan. 2. 14:32
 9/63 anonim ***** válasza:
44%
Azért van, hogy eltitkolják a különbözőségüket, mert a sok visszamaradott megkeserítené az egész életét ha kiderülne, meg azért mert gyereket akarnak és a rendszer nincs olyan szinten hogy az ilyen embereknek is megadja azt ami a joguk lenne, hát inkább rákényszeríti magát. Meg mert képtelen elfogadni saját magát, hisz azt tanították neki, hogy aki másmilyen attól undorodni kell, utálni, stb. Ennyi. Elég sok ember csinálja ezt, nem újdonság, attól még nem lesz heteró hogy ellenkező nemű párja van.
2013. jan. 2. 14:35
 10/63 anonim ***** válasza:
70%
A falusi ember nagy valószínűséggel konzervatívabb, ilyen szempontból elmaradottabb, mint egy városi, vagy értelmiségi. Ő még úgy fogja fel, hogy ez nem normális, vagy az is lehet, hogy remek családi életet él, és közben eszébe nincsen, hogy az a hiány, amit esetleg érez, az az, hogy ő valójában meleg. Egy falusi ember leginkább úgy fogja fel, hogy ez nem jó dolog, így nyilván nem fogja "reklámozni" felvállalni, sőt, akár maga előtt is letagadja. Ezért.
2013. jan. 2. 14:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!