Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy csak alig van homoszexuális a munkások és parasztok közt?
Sziasztok!
Falun lakok itt a rengeteg szakmunkás és paraszt lakik és közülük egy homoszexuálist se ismerek, hogy lehet ez?
Ellenben észrevettem ,hogy sok városi , értelmiségi, gazdag homoszexuális. Városban jobban el van terjedve?
Meg a szakmunkások közt se láttam, rengeteg értelmiségi meg azt szajkózza ,hogy ez a normális.
Akkor melyik az igazi?
Amúgy magunk is parasztok vagyunk egész nap dolgozunk ,nincs ilyen furaságokra időnk.
Szerintem a parasztoknak és a szakmunkásoknak nincs ideje, gondolkodni természetellenes dolgokon.
Akik homoszexuálisok azok mit dolgoznak?
Én nem egészen értelek... "nincs ilyen furaságokra időnk" - te tudod miről beszélsz? Ez nem egy elfoglaltság vagy hobbi amire idő kell, ugyanolyanok mint bárki, csak a saját nemük vonzza őket, ennyi a különbség. Ez nem egy külön valami amihez iskolázottság meg idő meg akármi kell... de te ezt kábé így állítottad be. Én is falusi vagyok, nem tudom... alapból a 300 fős falunkban ismerek 3 meleg srácot, és egy leszbi lány párt. Persze ők azok akik vállalják, akkor ki tudja még hány van aki titokban tartja hogy meleg... gondolom te azért nem tudod senkiről hogy meleg a környezetedben mert te nem vagy az, így ezt biztos nem veled fogják megosztani.
Amúgy lehet akár a szomszédod is az... ezt így nem lehet ránézésre megmondani. Úgy élnek mint bárki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!