Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy csak beéri velem?
2 hete vagyunk együtt barátommal (17L-20F)
A szüleinknek nem mondtuk el, mert kimondottan utálják egymást. Az ő szülei engem meg az én szüleim is őt+a szülők is egymást. :/ szóval titokban találkozgatunk.
Lehet, hogy csak ez miatt érzem úgy, hogy nem is szeret, hanem csak beéri velem. Amikor találkozunk mindig nagyon kedves,aranyos,romantikus stb. mindent megtaláltam benne amire csak vágytam. de ő nem igazán keres :S néha sms-ezketünk, volt h este felhívott, hogy jóéjszakát meg nagyon szeret stb. de pl a szilvesztert is lemondta, mert már délután full részeg volt és hamar kidőlt ><:( elég sokat kocsmázik bár nem szokott részegségig inni, de engem zavar, hogy folyton ott ül :( amikor összejöttünk ő kezdeményezte a csókot, és sokszor tervezgeti velem a jövőt. Ha csak véletlen összefutunk az utcán akkor is mindig nagyon aranyos,kedves,de nem tudom szeret-e :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!