Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy egy fiú tényleg szeret, vagy csak beéri veled?
Ha nem vagy hülye,akkor le fog esni,hogy ha a "beéri veled" szituáció áll fenn.
26n
elég azokra a mondataira figyelni amik többször elhangzanak tőle.
azokban minden benne van.
p az én párom rendszeresen mondja, hogy nem tud engem elviselni. rendszeresen beszél arról, hogy ez így nem mehet tovább. és sokmindent negatívan lát, azt is ha véletlen pattanás van rajtam.
figyeld a különbséget:
a pattanásról:
- ex mondta: neked olyan gyönyörű lenne az arcod, ha nem piszkálnád a pattanásaid.
- a párom: úgy fogsz kinézni, mint egy leprás, már gyűlölöm, ha a tükör előtt vagy.
nos ilyesmikből minden megmutatkozik.
figyeld miket mond többször, mik jönnek elő belőle újra és újra. mert az ő.
Bocsi az offolásért,de muszáj megjegyeznem valamit:
#4-es válaszolónak üzenném, hogy nagyon tetszett, amit írt és sok mindenre rájöttem. Én pont olyan pasira vágyom, aki úgy fejezi ki felém a szeretetét/szerelmét, ahogy te írtad. Persze én sem vagyok tökéletes, ahhoz, hogy az ilyet "bevonzzam" előbb maximálisan elégedettnek kell lennem magammal. Mert, aki nem elégedett magával az ne várja el a másiktól is, hogy az legyen. Illetve nem szabad a másikon csüngenünk, azt várva, hogy kimondja a "szeretlek" szót. Teljes emberként kell benne lennünk egy kapcsolatban, mert csak akkor fog ténylegesen elfogadni és tisztelni a párunk.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!