Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részéről szerelem, vagy csak beéri velem?
Az a helyzet 5 hónapja vagyunk körülbelül együtt de nincs hivatalosan kimondva. Soha nem mondta még hogy " szeretlek". Viszont állandóan félt, féltékenykedik aggódik értem, de nem érzem azt, hogy szerelmes lenne.Tudom nem nagyon dolog, de facebookra se akarja kitenni ( ami már csak azért is fura, mert ugy érzem nem mer felvállalni). Másrészről állandóna sértődősködik nekem kell állandóan pátyolgatni, mindig dicsérem, elmondom mit szeretek benneés amikor neki kellene elmondani annyit mondd, hogy: ugyanazokat szereti bennem amiket én felsoroltam. Sokat veszekedik velem ok nélkül aminek mindig az a vége hogy én megyek utánna... Mit kellene tennem? Álljak a sarkamra és mondjam meg hogy elég ebből? Miért nem mondja ki ha szeret? Lehet hogy Csak beéri velem, és nem én kellek neki?
Csak normális válaszokat kérlek!
17/L
3
Ne csapd be. Teljesen egyértelmű a helyzete..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!