Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlt a szerelem a részéről, barátkozzak?
A párom nehéz időszakon van túl, teljesen magába fordult, halálra gondolt hónapokig, semmilyen kapcsolat nem érdekelte. Mellette voltam, mert nagyon szerettem, bár nekem is megterhelő időszak volt, nem igazán tudtam, mivel hozhatnám vissza a jókedvét.
Hálás is volt, aztán most, hogy jobbra fordult a hangulata, közölte, hogy közben elmúlt a szerelem, így fölösleges folytatnunk.
Erre nem számítottam, hiszen örültem, hogy túl vagyunk a nehéz hónapokon. Kikészültem, valakinek valami ötlete, hogyan lépjek túl ezen? Barátságot fenntartani vele nincs erőm.
Ljuden utolsó mondatára koncentrálj!
24n
Jobban fáj, mint amennyit ér, hiszen nem bírnék hozzá csak barátként közeledni.
Mivel sokszor ingadoznak a hangulatai, érzelmei, bízom benne, hogy csak időszakos ridegség ez, és hátha visszafordítható. Még túl kell lépnem ezen az illúzión.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!