Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettem egy lányt és azt hiszem örökké fogom gyerekeim anyjaként gondolok rá de nem lehetünk együtt soha többet mit tegyek?
Mikor szakítottam a barátnőmmel nekem sokat segítettek a barátok akik mellettem álltak és próbáltak lefoglalni hogy még véletlenül se gondoljak rá, de nekem is borzasztó nehéz volt, de az idők során elhalványultak a régi emlékek. A meditálást úgy értem, hogy sok dologról lehet meditálni, pont az a lényege hogy bele gondolod magadat egy helyzetbe, igazából átszellemül az egész lelked. Mondjuk csukd be a szemed és képzeld el a vizsgádat, azt hogy ott ülsz és dolgozol, és a végén sikerül. Minden egyes képkockát rakjál össze, és tervezd utána meg a jövődet is!
sokféle életszituációt bele lehet vinni a meditációba!
olvasd el ezt!
Az álmodozás az más, ott olyan álmokat kergetünk amelyeket nem érünk el, a meditáció segíti ellazítani a testet és olyan helyzetbe élheted bele magadat amelyre vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!