Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljunk vagy maradjunk együtt?
Még igen fiatalok vagytok. Az én szüleim közt már igen rég nincs meg a tűz, de miattam maradtak együtt elsősorban. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 20 illetve 25 évvel idősebbek mint te, és a párod. Az idő múlásával szerintem csak rosszabb lesz a helyzet nálatok. Próbáljátok meg a külön költözést, szerintem úgy jobb lesz nektek. A gyerekek majd el lesznek. Türelemmel kell lenni feléjük szemben, de szerintem megoldható a feladat.
Sok szerencsét!
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, nem vagyok már szerelmes belé, de elvagyunk. Annyi minden összeköt vele, nehéz lenne ezekről lemondani. Tudom, hogy ezek nagyon önző dolgok, és nagyon nehéz elfogadnom, hogy vége ennek a nyugodt, családban élősdinek. Mindenünk megvan, egyszerűen nem szeretem már, de nincs harag, nincs kiabálás. Lehet, hogy ez is el fog jönni idővel?
Azt hiszem, hogy meg fogom próbálni a különköltözést, meglátjuk, hogy hogyan bírjuk egymás nélkül. Egyelőre a váláson nem szeretnék gondolkozni.
Ez a legrosszabb helyzet, mert igazából nem tudom megfogalmazni, hogy mi romlott el. Unalmas lett, állóvíz.
Ami a legroszabb, hogy nem is érzek magamban annyit, hogy újra meghódítsam:(
Én egy nyitott diszkrét kapcsolatot javasolnék!
Úgy néz ki h a házasságotoknak már vége. A gyerekek miatt azonban egymás közelében kéne maradnotok, és a nevelésben is mindkettőtöknek aktívnak kéne maradnotok, hogy ők ezt minél jobban vegyék!
Költözzetek ikerházba és egyik felébe te és az új csajod, a másikba ő és az új pasija, a gyerekeknek meg mindkettőben lenne szobájuk. Az udvar meg közös.
Szerintem ez így tök normális lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!