Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves fiu vagyok a barátnőm 16 éves és 8 hónapja vagyunk együtt! Szeretem nagyon csak lehet megyek Budapestre ami távol van töllünk és nem tudom hogy mi legyen kettőnkel együtt maradjunk vagy szakítsunk?
bírom amikor a kommentelőknek kellene eldönteni, hogy egy kérdező szakítson e vagy sem.
elég szar, hogy ennyi önállóság sincs már bennetek.
Mi két év után bevállaltuk a távkapcsolatot, mert láttuk annyira stabilnak a kapcsolatunkat (mondjuk nem 16 voltam akkor)...
De benned ha felvetődik a kérdés, hogy vajon megcsalod-e, mi lesz ha...és társai akkor inkább hagyjátok a sunyiba a dolgokat.
Nekünk egy éve működik a távkapcsolat és ilyesmi meg sem fordult a fejemben. És igen, ezt mi válaszadók sajnos nincs honnan tudjuk...
A lány is fiatal, te meg még bulizásra vágysz, hol a kérdés? Szerintem már tudod jól...és az őszinteség a legfontosabb!
Én azt javaslom, hogy szakítsatok. Teljesen más, mikor egy pár már úgy ismerkedik össze, hogy messze laknak egymástól. Évek telhetnek el, mire utánad tud jönni.
Arról nem is beszélve, ha faluból/kisvárosból érkezel, akkor elég komoly életstílusbeli változásokon fogsz keresztül menni.
Ahhoz nagyon erős szerelemnek kéne lennie mind a kettőtök részéről, hogy ez a dolog így működőképes legyen.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!