Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Váljunk vagy maradjunk együtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váljunk vagy maradjunk együtt?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tudom, hogy egy unásig elcsépelt kérdést teszek fel, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. A feleségem és én egy 30-as évei közepében járó, diplomás, értelmiségi házaspárpár vagyunk, két gyermekkel (8 és 5 évesek). 12 éve ismerjük egymást, 6 éve vagyunk házasok. A kapcsolatunk normálisnak mondható, de a kezdeti tűz, szenvedély már nincs meg. Ellaposodott, a mindennapi gondok, problémák megbeszélésére korlátozódott. Idén nyáron megcsaltam a feleségemet egy fiatalabb és független lánnyal. Ez a kapcsolat pár hónapig tartott, majd lebuktam. Azóta próbáljuk a feleségemmel megbeszélni az elmúlt éveket, értékelünk és a miértekre keressük a válaszokat. Ő kérte, hogy költözzek el, mert már nem érzi azt irántam, amit szeretne. Konkrét gond, probléma nincs közöttünk, nem veszekszünk, egy hangos szó nincs, kultúráltan vitatjuk meg a problémákat, a gyerekek felé ebből semmit nem mutatunk ki. A szex közöttünk általánosnak mondható heti több alkalmas együttlétekkel. Mindenre a megszokottság és a kiszámíthatóság a jellemző és a Feleségemnek pont ez nem tetszik. Azt mondja, hogy Ő nem tud így élni, neki kell a szenvedély, a tűz, az, hogy érezze, hogy imádják, hogy rajonganak érte, hogy szeressék. Sajnos én ezt már nem tudom Neki nyújtani, csak egy "középszerű", kiegyensúlyozott életet, amelyben minden megvan, de mégis hiányzik a perzselő szerelem, tűz és talán a szerelem is. A Feleségem kérte, hogy költözzek el, mert akkor külön-külön megint boldogok tudnánk lenni. Szerintetek mit csináljak? Költözzek? A gyerekek nem fogják megszenvedni?
2011. dec. 8. 09:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 14:24

Ez nem a lesüllyedés, hanem a helyzet megoldása lenne ami mindenki számára jó! Szerintem az ikerház jó ötlet.

Nem hinném h rossz emberek lennétek! Emberek vagytok és nem tökéletesek. Elcsesztétek, de megtették már mások is ezerszámra korábban és még ezrek fogják megtenni ezután is. Ez mindig benne van a pakliban. A kérdés hogy hogyan tovább. Gondolkozz kreatívan és értelmesen!

2011. dec. 10. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!