Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én fújom fel ennyire a dolgot?
Figyelt kérdés
Tudom hogy szeret a barátom, és nagyon jól meg is vagyunk. De már többször rajtakaptam egyértelmű hazugságokon, amiket kár is tagadnia. Megígérte hogy többször ilyet nem csinál és most újból meg tette. Igazából jelentéktelen kis apró dologról van szó, de hogy higyjek neki a nagyobb dolgokba.... Én soha nem hazudtam neki ezért is bánt a dolog és olyan rossz kételkedni abban amit mondd hogy nem tudom eldönteni h mikor igaz mikor nem#fhfh
2013. jan. 2. 08:47
1/3 Patrik24 válasza:
Szerintem igazad van, undorító dolog hazudni, én is azt utálom a legjobban. Ez sokat elárul a jelleméről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!