Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fújom fel a dolgot. Vagy tényleg ekkora b. ú. n. k. o. a pasim? :| Hogy értessem meg vele h ilyet nem illik csinálni?
Anyukámat tegnap műtötték, a műtét sokkal hosszabb volt mint amit az orvos mondott sajnos, most nagyon szenved szegény, hatalmas fájdalma van.
Tegnap nagyon kiborultam... már a legrosszabbra gondoltam mikor teltek az órák és még nem jött hír édesanyámról.
Ma még kiderült egy nem túl jó dolog, nem szeretnék róla most írni h ne lehessen beazonosítani.
Öcsém is elég rosszul érzi magát ő is aggódik.
Elkezdtem a barátomnak mondani h mennyire ki vagyok bukva, meg h siessen hozzám, és kicsit meséltem a gondjaimról... És azt kaptam vissza h ő a hőségbe gyalogol és meg se kérdezem mi a baja.... :|
De mikor neki volt gondja ott voltam mellette nyugtatgattam... eszembe se volt az én gondjaimmal előhozakodni.. most meg ezt kapom
Én lehet úgy értettem volna meg vele hogy még a szomszéd is hallja...
bunkó paraszt,már bocs
Tényleg meleg van. Te kérdezted, hogy mi baja van?
Az is közrejátszhat még, esetleg felhívtad és rázúdítottad a problémádat. Általánosságban jellemző rád ez? hohy csak mondod és mondod, nem kérdezed meg éppen mit csinál, tudtok-e beszélni?
Először is jobbulást édesanyádnak!
Másodszor pedig bunkóság volt a részéről, de azért a hőségben gyalogló ember néha nem hogy nem tudja mit beszél, de alig van magánál. A hűvös szobában ülve lehet hogy kissé empatikusabban állt volna hozzá.
Nem kérdeztem...
De tudtam hol van mit csinál.
De mikor ő volt kiakadva a dolgai miatt ő se kérdezte meg h velem minden rendben van-e, pedig azok a dolgok ehhez képest nem olyan nagy dolgok.
Én egyszer mondtam neki h milyen már h nem foglalkozik velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!