Milyen ruhába illik menni?
Behívtak egy állásinterjúra egy ingatlanközvetítőhöz, de mint diákmunka, kicsi cég, amelyik diákoknak közvetít ki lakásokat. Milyen ruhában illik menni? Nem akarok túl puccosan menni, de mégsem mehetek farmerba!?
Küldenétek képet vagy csak leírnátok az ötleteteket?
köszönöm
20L
Térd alá érő szoknya egy inggel. Lehet nadrág vagy térdnadrág is az elegánsabb fajtából. Sok sikert!
2.
Azért nehogy már kis fekete estélyiben, arany övvel, harisnyában menjen egy ingatlanos álláshirdetésre:))Ráadásul diákmunka...
Egyszerű vonalú, nem rikító színű, visszafogott ruhadarabok, zárt, legfeljebb közepes sarokmagasságú cipő, és szoknyához harisnya - mindenképpen azonos árnyalatban a bőröd színével. A szoknya ne legyen térd fölötti pár centinél rövidebb, a fölső ne legyen kivágott. Sötét cipőt illik fölvenni, sötét vagy közepesen sötét nadrágot/szoknyát, világos blúzt.
Szerintem az általános állásinterjús szabályokat diákmunkás meghallgatásnál is érdemes betartani, ezzel vesztenivaló nincs! Nyilván egy gyártósoros munkánál ez nem annyira fontos, de ahol ügyfelekkel lehet dolgod, ott jobb ha látják, hogy tudod az öltözködési illemszabályokat, mivel a cég képviseletében jász el a munkád során.
Én voltam már kosztümben nyári szoknyában, sőt egyszer a gyakorlatom intézni farmerban is voltam...
Egy elegánsabb nadrág, ami nem farmer nem lening nem macinaci, é hozzá egy visszafogott felső, vagy egy térd alá érő szoknya felsővel, vagy nyári ruha, ami nem strandruhás.
Légy tiszta, rendezett, a körmöd-kezed, arcod-fogad...
(a gyakorlati helyemen megkövetelték a zárt cipő harisnya kombinációt a 40fokban is.... helye válogatja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!