Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik kivágott ruhába menni esküvőre?
Egyberészes fehér-barna ruhába szeretnék menni. Nem p.csa szoknyájú, inkább latinos beütése van. Nem lóg ki belőle alul semmim. Viszont a felső része nagyon nyitott. Nyári ruháról van szó.
Ha húzok rá egy blézert vagy bolerót akkor szerintetek illik elmenni benne? Templomba nyilván nem ebbe a ruhába ülnék be. Csak magán a vacsora részen ülhetek-e ilyen ruhában az asztalnál? Sima vendégként vagyok meghívva, kísérem a páromat.
Előre is köszi a választ!
22/l
a felső részt nézzétek. Ennyire NEM nyitott de hasonló szabása van. Csak a felső része fontos ezen a képen, nem ilyen p.csa mini tapadós buliruháról van szó. ÉS nem ilyen mélyen dekoltázsolt. De tény, hogy látszik a mell vonalam benne. Csak nem így mint ezen a képen, hanem szolidabban.
Szerintem lehet. Tavaly voltam két esküvőn is, mindkettő a legnagyobb kánikulában volt. Mondjuk én bátrabban veszek fel kivágottat, mert nincs olyan sok látnivaló a mellkasomon, de másokon is nyári ruha volt, senki nem problémázott rajta.
A szoknya az, amiből nem illik nagyon rövidet venni, főleg ha az ember mozog, lehajol.
Templom más tészta, ott a vallási etikett szabja meg az öltözködést. Templomin talán egyszer voltam, oda vittem váltást, hosszú szövetnadrág és egy kendőt terítettem magamra (bolerom nincs). A lagzira visszavettem a szoknyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!