Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illik kivágott ruhába menni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik kivágott ruhába menni esküvőre?

Figyelt kérdés

Egyberészes fehér-barna ruhába szeretnék menni. Nem p.csa szoknyájú, inkább latinos beütése van. Nem lóg ki belőle alul semmim. Viszont a felső része nagyon nyitott. Nyári ruháról van szó.

Ha húzok rá egy blézert vagy bolerót akkor szerintetek illik elmenni benne? Templomba nyilván nem ebbe a ruhába ülnék be. Csak magán a vacsora részen ülhetek-e ilyen ruhában az asztalnál? Sima vendégként vagyok meghívva, kísérem a páromat.

Előre is köszi a választ!

22/l

2012. jún. 5. 07:59
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Barna-fehér csíkos. Tehát nem mondanám hogy kifejezetten fehér, de azt sem hogy barna. Inkább 60% fehér, 40% barna.

Van benne két helyen csipke is. Megpróbálom ma lefényképezni.

2012. jún. 5. 08:28
 22/31 anonim ***** válasza:
51%
Azt a fekete ruhát hol vetted? Augusztusi lagzira vagyok hivatalos, és valami hasonlót szeretnék felvenni. Segítenél? :-)
2012. jún. 5. 08:36
 23/31 A kérdező kommentje:
Szia! Azt kb... olyan 3 éve vettem. Pécsen, a kereskedők házában, alkalmi ruhás boltban. Utána láttam rá egy évre hogy a kínaik is tele voltak ilyen ruhákkal. Minden féle színben lehetett kapni a kínaiban, barna-fekete-piros stb. A minősége nem tudom hogy olyan volt-e mint az én ruhámnak, körbe kell nézni hasonló helyeken. 3 éve volt ha jól emlékszem 7000 FT.
2012. jún. 5. 08:45
 24/31 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Köszönöm, én is a kereskedők házában, a Divatbarlangban néztem körül, nagyon sok ruha tetszik, de sokról az a benyomásom, hogy máson biztosan szép, de nem-e túl kihívó, úgyhogy megnyugtat, hogy más is vesz fel hasonlót. A mostani választásod tökéletes, egyáltalán nem nagy a kivágás a dekoltázsnál, ennyi kell - pláne nyáron. :-) Köszi az infót.

2012. jún. 5. 08:59
 25/31 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben van a ruhád, a színe is. :)
2012. jún. 5. 09:06
 26/31 anonim ***** válasza:
Ha csíkos, akkor vélhetően elmegy, összhatásában ne keltse a "fehér ruha" benyomását!
2012. jún. 5. 09:12
 27/31 anonim ***** válasza:
94%

Tök rendben van a rucid :)

De teljesen feketében nem illik lagzira menni, mondom az előttem nem sokkal érdeklődőnek.

Totál fehér/fekete/piros/bordó. Ezekben nem illik.

2012. jún. 5. 09:18
 28/31 anonim ***** válasza:
71%

Köszi, tudom, csak valami hasonlót keresek, (szabásban).

Azért köszönöm! :)

2012. jún. 5. 10:07
 29/31 A kérdező kommentje:

Az a ruha van más színben is. Én anno feketében vettem meg gólyabálra. De ha megveszed rozsdás színben, akkor az is nagyon csinos. Egyik ismerősömnek is van hasonlója és nagyon szép. Fel kell próbálni mindenféle ruhát és ami jól áll magassarkúval az mehet.

Múltkori esküvőn sokkal nagyobb kivágásokat láttam én is, meg olyan fenék villantásokat hogy jajj... :) Nem akartam ebbe a kategóriába beletartozni, de remélem nem is fogok.

Köszönöm a sok hozzászólást és segítséget. Azért még rákérdezek anyósomnál, hogy szerinte mehet-e ez a ruha, elvégre velük fogok egy asztalnál ülni.

2012. jún. 5. 11:14
 30/31 anonim ***** válasza:
:) Jó mulatást!
2012. jún. 5. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!