Ballagásra milyen ruhába illik menni, ha vkinek a ballagási ebédjére meg "bulijára" vagyok meghívva? 13/L
oké, köszi :) általános iskolai
sötét piros(kicsit barnás, de nem bordó) farmer?
Attól is függ, hogy milyen viszonyban vagy a meghívóddal. Szűk családi körben, vagy ha közeli barátodékhoz mész, akkor kb. tökmindegy, hogy mit veszel fel, az a jó, amiben jól érzed magad.
Ha viszonylag távolabbi ismerősödhöz mész, és mondjuk a társaságban sokan vannak a felnőttek (mondjuk különösen a nagyszülők), akkor, irántuk való tiszteletből, illik valami ünnepélyesebbet felvenni. Júniusban jó választás lehet egy sötét szoknya, valamilyen világos blúzzal.
Ezenkívül, ha inkább fiatal társaság lesz, de továbbra is formális a viszonyotok, akkor pedig mondjuk koktélruha, rossz időben esetleg egy kosztüm, lényeg, hogy elegáns legyen (női ruhákban ezen a szinten már nem vagyok otthon).
A főszabály azonban mindig az, hogy te jól érezd magad benne, ezen felül illik figyelembe venni a társaság elvárásait.
Köszi a válaszokat. Nem családtag, igazából szomszéd, de jó barátságban vagyunk. A koktélruhát meg a túl elegáns dolgokat sztem hanyagolom, mert, ez most lehet h hülyén hangzik, de mi kicsit olyan.........hogy mondjam.......szoval falusiak vagyunk és nálunk nem szokás TÚL kiöltözni( ezalatt persze nem azt értem, hogy TILOS elegánsnak lenni, csak amíg máshol egy pl. szülinapi buliba koktélruha, kiló smink, magassarkú csinos kis táska....-ba mennek, ez nálunk kb. farmer, sima póló, sportcipő, teló zsebre.... mert úgyis koszosak meg vizesek leszünkXD szoval értitek ugye mit szeretnék mondani
.........
visszatérve az eredeti témára, gondolkoztam, és szerintetek jó egy farmer, meg egy barna, lezser ing?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!