Thedoctor kérdése:
Ballagásra illik felvenni csokornyakkendőt?
Figyelt kérdés
Bírom a csokornyakkendőket! A csokornyakkendők menők!
Idén mi ballagtatjuk a végzősöket és arra gondoltam csokornyakkendőt veszek fel. (van egy elegáns bordó színűm)
Azt szeretném csak tudni, hogy illendő-e felvenni ?
Rendes nyakkendőből meg csak feketém van, de azt meg inkább csak temetésekre szokták felvenni...
2011. ápr. 22. 12:49
1/3 anonim válasza:
Elég idétlenül néz ki, úgyhogy szerintem majd a sajátodra vedd fel. Ne azt égesd akit ballagtatsz. Nem gondolom, hogy nem illene, de inkább majd a sajátodra.
2/3 anonim válasza:
sztem ez téves, hogy fekete nyakkendőt csak temetésre vesznek fel. a fekete (legyen az nyakendő, vagy nadrág) joker szín, bármikor bárhova bármihez jó
3/3 anonim válasza:
Lehet,hogy menők,de nem erre az alkalomra!
Szerintem menyél sima nyakkendőbe a fekete se rossz,bár az elég komoly.Ha van időd és pénzed vegyél egy vidámabb színűt pl: halvány rózsaszínt vagy világoskéket
Hidd el abba nagyobb sikered lesz;) 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!