Hogy értessem meg vele, hogy ez az "új" stlílusa" nem illik hozzá, de ne sértődjön meg nagyon?
Párom mindigis egy kifogástalan stilusú jóképű messziről is hetero magyar pasi volt,igaz egyedül maximum cipőt vett magának...
Erre tegnap beállit olyan öltözékben,hogy nem tudtam eldönteni,hogy melegnek vagy c.gányosnak nevezzem...
Ő volt vásárolgatni...
sose hittem hogy ilyen izlésficamja lehet valakinek...
én igy utcára ki nem megyek vele:D
probáltam finoman rávenni,hogy menjünk,cseréljük be őket valami hozzáillőre,de nem...
de most ezzel mit lehet kezdeni? rendesen kiábránditó (jó,ettől nem fogok kiszeretni belőle,de nah...borzasztó ruhadarabok,normális ember nem öltözik igy..)
22/L
selyeminget,fekete alapon centis fehét csikosat,tipikusan zenészc.gányos...
tavaszi kabár,műbőr,kigyóbőrre emlékeztető,gusztustalanbarnás...
szintén kigyóbőrre emlékeztető "3matfizet 4etvihet ezresért" stilusu kopogóscipő...
és egyiket se 1-2ezerért...
(ilyet normális ember még akkorse vesz fel ha ingyen adják:D)
vannak ingjei meg bőrkabtja is,de azok sportosak vagy elegánsak...de ez...komolyan kiállhatna zenélni...
ha igazán szeretem...
akkor forditva: ha ő igazán szeret,akkor nem éget azzal hogy ilyen göncöket vesz magára:D
UFF hát ez tényleg nagyon necces! XD
Őt kérdezted már, hogy miért vett most ilyeneket?
"mert neki ez megtetszett,és az eladó szerint is jól áll"
boltunk van,ha a vevő rábeszélhető,akkor elvitetünk minden sz@rt vele,ez sose jut eszébe,jóhogy azt mondja az eladó,hogy "jól áll rajta"
belegondolva eddig tényleg az anyukája vagy én segitettnk,hogy mi áll jol neki,de ez a magánakció...
de nagyon megsérteni se akarom...
majd hétfőn a kollégái...ugyanis közölte,hogy holnap igy megy be...
probáltam én finoman,hogy de ez igy nem illik hozzá,de most ő sztem "elégedett azzal,hogy vett magának egyedül ruhát"...
de ennél még a kisöcsémnek is jobb az izlése:D
"Végre senki nem kényszeríti rá, hogy mi a jó neki, olyan ruhákat vett, ami tényleg tetszik is neki. Majd eldől, hogy tényleg ezt szeretné-e, vagy nem."
jah,persze...és addig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!