Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg vele, hogy...

Hogy értessem meg vele, hogy ez az "új" stlílusa" nem illik hozzá, de ne sértődjön meg nagyon?

Figyelt kérdés

Párom mindigis egy kifogástalan stilusú jóképű messziről is hetero magyar pasi volt,igaz egyedül maximum cipőt vett magának...

Erre tegnap beállit olyan öltözékben,hogy nem tudtam eldönteni,hogy melegnek vagy c.gányosnak nevezzem...

Ő volt vásárolgatni...

sose hittem hogy ilyen izlésficamja lehet valakinek...

én igy utcára ki nem megyek vele:D

probáltam finoman rávenni,hogy menjünk,cseréljük be őket valami hozzáillőre,de nem...

de most ezzel mit lehet kezdeni? rendesen kiábránditó (jó,ettől nem fogok kiszeretni belőle,de nah...borzasztó ruhadarabok,normális ember nem öltözik igy..)

22/L

2010. ápr. 18. 09:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
10:18-as vagyok, én ezt nem érezném rákényszerítésnek. Nem írod hány évesek vagytok, tudom hogy a "mai fiatalok" már mások abból a szempontból, hogy a mai fiúk már túltesznek a lányokon a fürdőszobában töltött idő, pacsmagolás, öltözködés és társaival, én 38 éves vagyok, de nekem anno a bátyám is megköszönte hogy segítettem neki a ruhavásárlásban, utálta az egészet és nem igazán ment neki, ma a felesége ugyanezt teszi. Az én párom is utálja a vásárlást, rendes ruha legyen rajta és kész. Szóval ez nekik nem kényszerítés hanem segítség, de ismétlem nem tudom ti hány évesek vagytok, mert a mai 20 évesek már mások
2010. ápr. 18. 10:29
 12/27 A kérdező kommentje:

22 vagyok,ő 25,eddig sosem emlitette hogy zavarná,hogy az anyukájával felváltva öltöztetjük,én ugy tudtam,nyűg neki a vásárlás...

most ez ilyen hirtelen ötlet volt...

nem akarom lelombozni,ha össze nem illőeket vesz fel,azt csak megmosolygom,és sok puszi közepette átöltöztetem,hogy "ebben és ebben a ruhában ma jobban tetszenél..."

de ezek nem nemösszeillőek,hanem förtelmesek:D

2010. ápr. 18. 10:34
 13/27 A kérdező kommentje:
jah,és nem az a tipikusan fürdőszobában élő pasi,reggeli készülődést letudja a mosakodással...:D
2010. ápr. 18. 10:36
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján ő most kifejezetten élvezi,hogy magának vásárolhatott és ezáltal is "függetlenné" válhatott tőletek. Hagyd rá. Ettől ő ugyanaz az ember marad, akit szeretsz. Ha annyira borzalmasan áll neki,majd megkapja másoktól is. Normális ember nem gondolkodik el ilyen miatt azon,hogy ki sem megy a másikkal az utcára.. 23N
2010. ápr. 18. 10:50
 15/27 A kérdező kommentje:

jó,azt nem teljesen komolyan irtam,de nah...

(bár biztos hogy megprobálom átöltöztetni mielőtt megyünk bárhová:D)

2010. ápr. 18. 10:55
 16/27 anonim ***** válasza:
Én szeretem az őszinteséget, mindig megmondom a kedvesemnek a véleményem attól függetlenül,hogy kikérte-e azt. Természetesen finoman, de egyértelműen, és próbálok egy kis humort is belevinni, hogy könnyedebb legyen ilyenkor a hangulat. Eddig semmi probléma nem volt, általában megfogadja a tanácsomat és nincsenek sértődések.
2010. ápr. 18. 11:23
 17/27 anonim ***** válasza:

öltözz te is hozzá,majd ha megkérdezik az utcán hol lez a romalakodalom,akkor észhez tér:DD

Viccet félretéve,mond meg neki szerintem hogy nem tetszenek a ruhái ..persze ne bunkó hangnemben,de érdemes őszintén és egyenesen,főleg hogy a férfiak nem nagyon élrtenek az apró célzásokból.

2010. ápr. 18. 11:23
 18/27 A kérdező kommentje:

tudja a véleményem,bár finomabban fogalmaztam mint itt,de egyértelműen...

ez a hozzáöltözés tetszik,még jó hogy nagyváros,ugyse ismer senki:d

hátha rájön h ha rajtam se áll jol ez a stilus,akkor rajta miért állna jobban:d asszem benézek egy turiba:d

2010. ápr. 18. 11:27
 19/27 anonim ***** válasza:

A turiban vannak igényes ruhák is,szóval ez elég gyatra beszólás volt.

Figyelj,ha finoman szóltál már neki,és még sem lett eredménye,akkor ő valószínűleg most ebbe a stílusba bolondult bele,és nem érdekli mások véleménye.Innentől kezdve Te hagyd csak,hadd járjon el ezekben a göncökben,majd beszól neki más,ha tényleg annyira kirívó,és rájön a dolgokra.Addig hagyd rá,ha fejen állsz,akkor sem fog engedni Neked.Különben meg ő most így érzi jól magát,ne fájjon Neked.Ha szereted,nem értem,miért jár olyanokon az agyad,hogy ezzel így meg úgy leéget.Egy kapcsolat nem erre épül,hogy jajj,most én szégyellem a másikat,mert rózsaszín a pólója.Neki ez tetszik most,Istenem.

2010. ápr. 18. 12:24
 20/27 A kérdező kommentje:
a turibamenetel nem beszólás volt,ruháim nagy része onnan van,ugyanis anyának turija van...csak annyiból irtam,hogy onnan olcsobban hozzájutok ilyesmihez...
2010. ápr. 18. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!