Hogy értessem meg vele, hogy ez az "új" stlílusa" nem illik hozzá, de ne sértődjön meg nagyon?
Párom mindigis egy kifogástalan stilusú jóképű messziről is hetero magyar pasi volt,igaz egyedül maximum cipőt vett magának...
Erre tegnap beállit olyan öltözékben,hogy nem tudtam eldönteni,hogy melegnek vagy c.gányosnak nevezzem...
Ő volt vásárolgatni...
sose hittem hogy ilyen izlésficamja lehet valakinek...
én igy utcára ki nem megyek vele:D
probáltam finoman rávenni,hogy menjünk,cseréljük be őket valami hozzáillőre,de nem...
de most ezzel mit lehet kezdeni? rendesen kiábránditó (jó,ettől nem fogok kiszeretni belőle,de nah...borzasztó ruhadarabok,normális ember nem öltözik igy..)
22/L
22 vagyok,ő 25,eddig sosem emlitette hogy zavarná,hogy az anyukájával felváltva öltöztetjük,én ugy tudtam,nyűg neki a vásárlás...
most ez ilyen hirtelen ötlet volt...
nem akarom lelombozni,ha össze nem illőeket vesz fel,azt csak megmosolygom,és sok puszi közepette átöltöztetem,hogy "ebben és ebben a ruhában ma jobban tetszenél..."
de ezek nem nemösszeillőek,hanem förtelmesek:D
jó,azt nem teljesen komolyan irtam,de nah...
(bár biztos hogy megprobálom átöltöztetni mielőtt megyünk bárhová:D)
öltözz te is hozzá,majd ha megkérdezik az utcán hol lez a romalakodalom,akkor észhez tér:DD
Viccet félretéve,mond meg neki szerintem hogy nem tetszenek a ruhái ..persze ne bunkó hangnemben,de érdemes őszintén és egyenesen,főleg hogy a férfiak nem nagyon élrtenek az apró célzásokból.
tudja a véleményem,bár finomabban fogalmaztam mint itt,de egyértelműen...
ez a hozzáöltözés tetszik,még jó hogy nagyváros,ugyse ismer senki:d
hátha rájön h ha rajtam se áll jol ez a stilus,akkor rajta miért állna jobban:d asszem benézek egy turiba:d
A turiban vannak igényes ruhák is,szóval ez elég gyatra beszólás volt.
Figyelj,ha finoman szóltál már neki,és még sem lett eredménye,akkor ő valószínűleg most ebbe a stílusba bolondult bele,és nem érdekli mások véleménye.Innentől kezdve Te hagyd csak,hadd járjon el ezekben a göncökben,majd beszól neki más,ha tényleg annyira kirívó,és rájön a dolgokra.Addig hagyd rá,ha fejen állsz,akkor sem fog engedni Neked.Különben meg ő most így érzi jól magát,ne fájjon Neked.Ha szereted,nem értem,miért jár olyanokon az agyad,hogy ezzel így meg úgy leéget.Egy kapcsolat nem erre épül,hogy jajj,most én szégyellem a másikat,mert rózsaszín a pólója.Neki ez tetszik most,Istenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!