Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg vele, hogy...

Hogy értessem meg vele, hogy ez az "új" stlílusa" nem illik hozzá, de ne sértődjön meg nagyon?

Figyelt kérdés

Párom mindigis egy kifogástalan stilusú jóképű messziről is hetero magyar pasi volt,igaz egyedül maximum cipőt vett magának...

Erre tegnap beállit olyan öltözékben,hogy nem tudtam eldönteni,hogy melegnek vagy c.gányosnak nevezzem...

Ő volt vásárolgatni...

sose hittem hogy ilyen izlésficamja lehet valakinek...

én igy utcára ki nem megyek vele:D

probáltam finoman rávenni,hogy menjünk,cseréljük be őket valami hozzáillőre,de nem...

de most ezzel mit lehet kezdeni? rendesen kiábránditó (jó,ettől nem fogok kiszeretni belőle,de nah...borzasztó ruhadarabok,normális ember nem öltözik igy..)

22/L

2010. ápr. 18. 09:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
67%
Nem gyerek, legfeljebb az ő ízléséről lesz másoknak rossz véleménye, és nem az jut eszükbe, hogy anyuci rosszul öltöztette fel.
2010. ápr. 18. 15:37
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

"ez az "új" stlílusa" nem illik hozzá"

Ettől a mondattól mindig a falra tudtam volna mászni. Honnan tudnátok, hogy mi illik hozzá, mi tetszik neki, ha mindig ti öltöztettétek az anyukájával? Lehet, hogy neki valójában ez tetsik, csak eddig nem tudtad. Hagyd rá, hadd alakuljon ki a saját stílusa, különben ha együtt maradtok, negyvenévesen is neked kell mindent megcsinálni neki (ami munka meg gyerekek mellett komoly veszélybe sodorja a kapcsolatot)

2010. ápr. 18. 19:04
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem sért közszemérmet, joga van olyan külsőhöz, amilyet akar.
2010. ápr. 18. 19:58
 24/27 anonim ***** válasza:
Na, a kollégák mit szóltak?
2010. ápr. 23. 12:14
 25/27 A kérdező kommentje:

kabátot levette a kocsiban,az a "durvább" kinézetű,sztem nem merte bevinni:D,csak az ing volt rajta,arra kapott pár megjegyzést,hogy nem illik hozzá...

azóta nem vette fel egyiket se:D

kárpótlásképp vettem neki egy jó felsőt

2010. ápr. 23. 12:50
 26/27 anonim ***** válasza:
LOL szegény, letörték a lelkesedését :D
2010. ápr. 23. 18:56
 27/27 A kérdező kommentje:
én se kezdek neki autószerelésnek,mert nem értek hozzá...ő se kezdjen neki vásárolgatni...
2010. ápr. 24. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!