Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én fújom fel a dolgot. Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én fújom fel a dolgot. Vagy tényleg ekkora b. ú. n. k. o. a pasim? :| Hogy értessem meg vele h ilyet nem illik csinálni?

Figyelt kérdés

Anyukámat tegnap műtötték, a műtét sokkal hosszabb volt mint amit az orvos mondott sajnos, most nagyon szenved szegény, hatalmas fájdalma van.

Tegnap nagyon kiborultam... már a legrosszabbra gondoltam mikor teltek az órák és még nem jött hír édesanyámról.

Ma még kiderült egy nem túl jó dolog, nem szeretnék róla most írni h ne lehessen beazonosítani.

Öcsém is elég rosszul érzi magát ő is aggódik.

Elkezdtem a barátomnak mondani h mennyire ki vagyok bukva, meg h siessen hozzám, és kicsit meséltem a gondjaimról... És azt kaptam vissza h ő a hőségbe gyalogol és meg se kérdezem mi a baja.... :|

De mikor neki volt gondja ott voltam mellette nyugtatgattam... eszembe se volt az én gondjaimmal előhozakodni.. most meg ezt kapom

2012. júl. 6. 14:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

gr. Shadow

Köszönöm szépen!

2012. júl. 6. 15:07
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is volt egy hasonló pasim. Mit mondjak, szinte azonnal repült. Egy ennyire önző pasi nekem nem kellett.
2012. júl. 6. 15:16
 13/16 omba ***** válasza:
hőség, nem hőség: bunkó, de nagyon!
2012. júl. 6. 16:23
 14/16 anonim ***** válasza:

az én párom ha kell, akkor hátán viszi be anyukámat a kórházba. ennyit a "pasidról". aki bunkó.

nem muszáj gyalogolni, mehet autóval, biciklivel, vagy busszal is.

2012. júl. 6. 21:01
 15/16 anonim ***** válasza:

A pasid ebben a szituációban úgy tűnik, bunkón viselkedett. Nem hiszem, hogy egy emberre rámondhatnám, hogy bunkó, vagy bármilyen értékítéletet, amikor semmit nem tudok róla, csupán egy konkrét helyzetben való viselkedését egyetlen alkalommal egy bizonyos szemszögből.

A konkrét viselkedése azonban tényleg csúnyának tűnik. Nemcsak a párunk felé, hanem minden embertársunk felé az a normális viselkedés, elvileg, hogy ha látjuk, hogy szüksége van az együttérzésünkre, akkor megadjuk neki, valamilyen szinten félretéve a saját problémánkat. Ez nyilván nem megy mindig, de a választott társunkkal azért mégis, ha csak lehet, tegyünk így. Külső szemlélőként egy szobában a monitort olvasva lényegesen súlyosabbnak tűnik a te problémád, mint az övé, de nem lehetünk benne biztosak. Hőségben gyalogol, akár napszúrást is kaphatott, fogalmunk sem lehet, hogy a te problémádtól függetlenül milyen állapotban volt testileg és lelkileg. Így a viselkedésének a bunkó volta is csupán erős gyanú részemről, nem sziklaszilárd meggyőződés.

Anyukádnak mielőbbi felépülést, és a másik hirtelen kiderült dologban is javulást kívánok!

2012. júl. 6. 23:41
 16/16 anonim ***** válasza:

én közöltem volna vele h fordulhat vissza...nagyon kellett volna küzdenie egy ilyen után,hogy emberszámba nézzem...

22/N

2012. júl. 22. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!