Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én fújom fel a dolgot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én fújom fel a dolgot, vagy jogosan vagyok tiszta ideg?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk külön. Igaz, hogy nem teljesen külön. Tesómékhoz ideiglenesen.. Előtte anyjáéknál laktunk, és meguntuk hogy szinte minden pénzt le kelljen adni, na meg hát önállóak akartunk lenni, mert ott rengeteget veszekedtünk anyós miatt.. Azt hittem, hogy minden megváltozik, álmodoztam, hogy minden milyen jó lesz. Viszont ezzel ellentétbe, nem hogy jobb lenne akármi is, ezerszer rosszabb. Most kb még többet veszekedünk.. Bejelentette nővére hogy neki honvágya van, lejön anyjáékhoz, menjen át. Egyetlen egy szót se szóltam, mert ez természetes. Erre nemrég hív, hogy nővére ma piázni akar, valószínű, hogy nem jön haza.. De mikor előtte kérdeztem, hogy haza-e jön, azt mondta hogy mindenképpen, ugyanis holnap reggel mennie kell dolgozni.. Az volt a 'kifogás', hogy mert csak 1 évbe egyszer jön le a nővére ( ez persze nem igaz, mert igenis sokszor lejön látogatóba), meg, hogy én mit hisztizek mikor egész nap együtt vagyunk.. Amúgy mostanában észrevettem rajta, hogy elég furcsa.. Alig oszt meg velem dolgokat.. Teljesen kivagyok. Ideges is vagyok, szomorú is.. Úgy érzem, hogy már a végét járjuk, pedig én ezt nem szeretném. De nem csak ez az egy eset van. Nem tudok ennyi mindent elnézni már..
2012. máj. 11. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Hasonló a párkapcsolatom mint nektek, csak én fiú vagyok. Őszintén szólva szerintem te komplikálod túl az egészet. Ha olyan vagy akkor gondolom a barátodnak már elégé elege lehet hogy minden sz*ron kiakadsz és hisztizel. Én is néha csak nézem hogy most mi a franc baja van a barátnőmnek. Szerintem próbálj egy kicsit nyugodtabb lenni,esetleg menj barátnőiddel bulizni vagy keress valami elfoglaltságot és akkor talán nem leszel ennyire nem mondom hogy milyen:D

22/F

2012. máj. 11. 19:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Elmennék, ha lenne kivel! ugyanis miatta egyetlen egy barátom sincs, akivel elmehetnék akárhova is... Tudom hogy úgy jön le, hogy én vagyok a hisztis pi**a.. De akkor se ilyen lekezelő módon kell felvázolni a dolgot szerintem...
2012. máj. 11. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyértelmű: Te hisztizel. Már ne is haragudj, de szerintem te is olyan nő vagy, aki mindenben mást lát mint ami, és bizony egy ilyen hölggyel nagyon nehéz együtt maradni. Persze lehet én tévedek, bár kétlem
2012. máj. 11. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Pròbàlj egy picit megnyugodni.Van munkàd?Ha igen akkor pròbàlj a munkatàrsaiddal baràtkozni,tàrsalogj,figuelj ida jobban magadra.Pròbàld meg nem azt vàrni hogy a baràtod majd boldoggà tesz,tedd magad te azzà.Ha nem veszed ezt a növères cuccot annyira komolyan meg ùgy az egèszet ès kicsit öszintèn belesz*rsz a dolgokba akk a baràtodnak is meg kell jöjjön az esze.Az is lehet hogy csak egy kis szabadsàgra vàgyik de így a giselkedèseddel pont hogy megfojtod.
2012. máj. 12. 10:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezeket elolvasva, lehet, hogy tényleg igazatok van.. :(
2012. máj. 13. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!