Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet? Vagy én fújom fel a dolgot? Tényleg megcsal?
Nem egészséges, ha mindennap találkoztok, még az elején oké, mert nagyon vágytok a másikra, de amikor ez egy idő után alábbhagy, ami természetes, akkor van, hogy levegőre van szüksége az embernek. Nem feltétlenül csal meg, normális dolog, ha néha külön akar tölteni egy kis időt. És tényleg vannak olyan férfiak akik kifejezetten cikinek tartják, ha a barátnőjük felhívja őket, amikor épp a hevrokkal isznak.
Amúgy, ha biztos vagy abban, hogy megcsal, akkor csak a telefonjaira figyelj, ha esetleg akkor hívják, amikor veled van. Nem tudom, hogy jó ötlet lenne-e belenézni a telefonjába, mert (bár nekem így derült ki az exemről, hogy több barátnője is van mellettem, annak ellenére, hogy nem ellenőrizni akartam, csak kitörölni egy általam írt sms-t) az nagyon nagy bizalmatlanságra vall, és ha valaki ennyire nem bízik a másikban akkor azt a kapcsolatot hagyni is kell. Elhiszem, hogy nagyon ideges vagy, de próbálj erről komolyan beszélni vele, ne csak egy-egy kérdést neki szegezni, hogy "van-e valakid?". Azt sem ajánlom, hogy nagyon faggatózz afelől, hogy kivel volt, hol volt, meddig volt, mit csinált stb. mert arra nagyon allergiásak a pasik :) Ha valamit észreveszel akkor ne kezdj el rögtön kombinálni, hanem józan ésszel próbáld átgondolni, mert lehet, hogy többet látsz bele, mint ami. Bár ez elég nehéz, ha az ember szerelmes és féltékeny :)
Sok sikert, kicsit próbálj megnyugodni, és remélem nincs semmi baj csak túlspilázod :)
Bolond, csak fel akartalak vidítani!:(
Amúgy meg, elég kölyök a barátod. Ha ennyire idegel, akkor foglakozz vele, mert csak kikészíted magad.
Első voltam.
A VOLT barátommal is így kezdődött. Titokzatos volt, azt mondta, hogy a haverjaival van. Egyik ismim látta, h egy csajjal sétál mikor elvileg a haverjaival volt. Felhívtam, akkor is hazudozott, mondtam, h ok, csak utána "véletlenül" összetaliztam velük.
Ezután te döntesz...
felejtsd el, csak "arra" kellesz neki!
hidd el, tapasztalat :/
Szegény kérdező. Ezt annyi buta kis pina hiszi, hogy attól, hogy a pasija taperolja meg smárol vele meg megdugja, az azt jelenti hogy "szeret" és "olyan szerelmesen viselkedik"!
NEM, FOGD FEL, HOGY A PASIKNAK HA ÁLL A FARKUK, AKKOR EZT CSINÁLJÁK. MINDEN CSAJJAL. NEM, NEM AZÉRT MERT SZERELMESEK, HANEM MERT DUGNI AKARNAK.
Ennyi fogyatékost...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!