Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet? Vagy én fújom fel a dolgot? Tényleg megcsal?
Háát...ez tényleg elég gyanúsan hangzik.:S
De persze az is lehet,hogy feleslegesan vagy féltékeny.Mindenesetre ,ha annyira érzed,hogy vaj van a füle mögött...akkor mégiscsak lehet benne valami.Legalábbis velem is ez volt pedig nem vagyok egy féltékeny tipus,de amikor a barátom megcsalt,mindig megéreztem,és ki is derült ,hogy igazam van.
Egyb. könnyen meglehet,hogy tényleg csak a szex miatt van Veled...ahogy irtad is.A szex nagyon jó volt,de aztán lemondja a talikat,kinyomja a telót.Ami nem normális azért állandó jellegel.
Én régen úgy buktattam le az exem,hogy felhivtam telón,azt a haverját akivel épp együtt volt ÁLLITÓLAG akkor,és kértem,hogy adja oda a barátomat,mert nem tudom elérni telón,és valami fontosat akarok beszélni vele.Persze egyből dadogott,hogy ááá most nem tudja odaadni,de vele van.Annyira egyértelmü volt.Dadogott,mint egy hülye,hogy most mit csináljon.Aztán felhivtam a barátom is,aki váltig állitotta,hogy a haverjával van most is.Persze nem tudta h az előbb én telefonáltam.Bukás volt...Aztán innentől ki is derült,hogy már hetek óta csal egy másik lánnyal épp vele volt, a haverja meg falazott neki.Sztem egy próbát megér,csak jól kell időziteni és valami jó sürgös indokot kitalálni.
Sok szerencsét!Azért drukkolok,hogy kiderüljön mégse csal meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!