Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz lehet? Vagy én fújom fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet? Vagy én fújom fel a dolgot? Tényleg megcsal?

Figyelt kérdés
Kezdem az elejéről. Már egyik nap írtam erről egy kis részt, ugyan ezzel kapcsolatban,de lett folytatása. A párommal megromlott a kapcsolatunk,mert állítólag nagyon sok voltam neki, és nyomasztó,veszekedős. Éppen ezért már több hétvégét úgy alakított, hogy berúgott, nem találkoztunk, avval magyarázva,hogy neki sok hagyjam békén mert gondolkodnia kell, hogy mit akar velem csinálni. csüt-től vasárnap reggelig tartott mindez. Egész idáig nem akart velem találkozni,kinyomkodta a telefonjaimat. Aztán vasárnap reggel evvel jött nekem, hogy mit szeretnék csinálni ,és az volt. Nagyon jót szexeltünk,és nagyon jó volt az egész nap.Olyan volt mintha nagyon szeretne. Aztán mikor eljött a mai nap hétfő megint kitalált valamit, hogy nem tudunk találkozni,mert a haverjával találkozik akivel már nagyon régen. Ő fel is hívta telefonon/két telefonja van/ miközben velem beszélt, de nagyon gyanús volt ahogy elkezdte.Így szólt. SZia xy,most beszélünk, és kérdezte tőle, hogy mikor ér oda érte,mert hogy jött érte, és én nem értettem,de dudogott valamit. Evvel próbálta kimagyarázni,hogy vele lesz.Na de akkor előtte minek mondja hogy most beszélünk,leadtta neki az infót,hogy velem telefonon vonalban van,és beszélte gondolom a falazós szöveget. Vagy én már nem tudom,de mi más lenne ha nem megcsalás a dologban, mivel eddig minden egyes nap együtt voltunk,most meg többször egyedül van,és nem akar találkozni,meg ivászatra hivatkozik,azért nem találkozik velem, és egyebek.De ha mondom neki,hogy árulja el van valakije állandóan nemet mondd, hogy neki nincs!Mi ez szerintetek? Beteges féltékeny vagyok mert sok a szabadidőm,vagy tényleg sántít a dolog,mert nem hívhatom fel soha este mert hogy fél beégetem a sok beszéddel. Most is fogalmam sincs hol lehet,de szerintem nem a haverjával. Amikor egy embernek hányingere van már az idegességtől,szerintem ott már van alap.nagyon azt érzem hogy megcsal!De akkor a vasárnapunk miért volt olyan szép? Vagy ennyire profimódon hazudnak a férfiak? Pedig tényleg azt éreztem hogy a szex is olyan mintha kiéhezett volna rám.Jobb volt mint az utóbbi időben.Lehet tényleg beképzelem,és tényleg véletlen egybeesés ez a nagy elfoglaltság?Mit ajánlotok mire figyeljek oda a napokban?hogyan tudnám lebuktatni? mert nem szeretnék tartalék lenni mindaddig amíg nem 100% aki most van neki szerintem. Vagy gyözzetek meg hogy betegesen féltékeny vagyok,mert nem tudom!KÖzsi!
2010. aug. 24. 00:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Háát...ez tényleg elég gyanúsan hangzik.:S

De persze az is lehet,hogy feleslegesan vagy féltékeny.Mindenesetre ,ha annyira érzed,hogy vaj van a füle mögött...akkor mégiscsak lehet benne valami.Legalábbis velem is ez volt pedig nem vagyok egy féltékeny tipus,de amikor a barátom megcsalt,mindig megéreztem,és ki is derült ,hogy igazam van.

Egyb. könnyen meglehet,hogy tényleg csak a szex miatt van Veled...ahogy irtad is.A szex nagyon jó volt,de aztán lemondja a talikat,kinyomja a telót.Ami nem normális azért állandó jellegel.

Én régen úgy buktattam le az exem,hogy felhivtam telón,azt a haverját akivel épp együtt volt ÁLLITÓLAG akkor,és kértem,hogy adja oda a barátomat,mert nem tudom elérni telón,és valami fontosat akarok beszélni vele.Persze egyből dadogott,hogy ááá most nem tudja odaadni,de vele van.Annyira egyértelmü volt.Dadogott,mint egy hülye,hogy most mit csináljon.Aztán felhivtam a barátom is,aki váltig állitotta,hogy a haverjával van most is.Persze nem tudta h az előbb én telefonáltam.Bukás volt...Aztán innentől ki is derült,hogy már hetek óta csal egy másik lánnyal épp vele volt, a haverja meg falazott neki.Sztem egy próbát megér,csak jól kell időziteni és valami jó sürgös indokot kitalálni.

Sok szerencsét!Azért drukkolok,hogy kiderüljön mégse csal meg!

2010. aug. 24. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!