Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help me! Mitévő legyek?

Figyelt kérdés

A sztori annyi h barátomnak van egy \\\'barátnője\\\'. Azt mondja h 7 éve ismeri.. ez oké.. Csak az a gáz h mostanában többet foglalkozik vele, mint velem. Az egy év alatt én voltam az aki ha fellépett msn.re, akkor nem beszélt már mással, és a múltkor megtudtam pár dolgot. Az normális szerintetek ha mindig én vagyok a téma?! :S A csaj állandóan rólam kérdez.. Barátom válaszol.. szinte mindent megbeszélnek.. és ez idegesít. A csaj a \\\'problémáim\\\' miatt azt javasolta h menjek pszihológushoz. Nekem semmi bajom.. csak másképp élem meg azt ami velem történt.. (még anno.) Meg az még elmegy h \\\'puszit\\\' küldözgetnek egymásnak elköszönésként.. de h már flörtölgessenek is???!! :((

A segítségetek szeretném kérni, legalábbis pár tanácsot. Mit tennétek a helyemben? :S

A válaszokat előre is köszi. ( :

2009. aug. 26. 07:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
szerintem a ribanc azt akarja elérni a pasidnál,hogy hagyon ott téged!!!Ezért is mond le téged gyerekesnek mert ő meg teszi az eszét!!!Én tuti ezt nem hagynám.....!!!Állitsad választás elé mihamarabb!!!!!!!!!Mert ennek igy nem lesz jó vége!!!!!
2009. aug. 27. 07:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Adnék a csajnak olyat....elküldeném a kur...a anyjába, vegyen magának 1 25 cm-es vibrátort és azzal flörtölgessen!!! Hát én biztos megtépném, de az én vagyok(21/lány)

te ha nem vagy ilyen agresszív, akkor az előzőeket ismételem, választania kell, ha bizonytalan akkor hagyd a pics...ba sztem

2009. aug. 27. 11:01
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utóbbi két választ is! ( : Már tényleg nemtudom mit is tennék. Arra gondoltam h majd barátom msn.jével fellógok vmikor.. és ha az a ribi rámír akkor majd azért elbeszélgetek vele az is biztos. Most még az jár a fejemben ami a múltkori veszekedésből maradt.. :S Nem bízok teljesen a páromban, pedig kellene.. :S de ő is fújt az én barátaimra.. (pasik) velük befejeztem a kapcsolatot.. és a csaj meg elkezdte még.. 'hát szerintem az h van az embernek egy barátja/nője az nem azt jelenti h elkell dobnia a barátait..' Na itt ment fel bennem teljesen a pumpa. Próbálok párommal azóta is beszélni vele.. Mikor mondom a nevét oda teszem azt h a 'te andikád' meg hasonlók, erre rámszól h nem andikám.. Néha elég 'agresszív' vagyok, de akkor már nagyon kiborult nálam minden..
2009. aug. 28. 16:27
 14/18 anonim válasza:
100%
A volt barátomnak is volt egy ilyen lány barátja aki mellesleg a volt barátnője volt elősször azt hittem hogy a csaj valamit akar tőlle aztán rájöttem hogy nincs semmi köztük bár nagyon közel álltak egymáshoz.a barátom mellet nekem is volt olyan fiú barátom aki nekem többet ért mint a legjobb barátnőm és nagyon sok mindent megbeszéltünk,ő akkor is melletem ált amikor szakítottunk a barátommal.és azóta sincs kösztünk semmi,bízz a barátodban jobban ha szeret akkor nem csal meg...te is próbálj barátkozni a lánnyal(persze ha lehetséges)hogy megismerd mért van ennyire közeli kapcsolatban a barátoddal.még az is lehet hogy valami jó sül kii a dologbol..ha természetesen ez nem megy akkor ülj le a barátoddal és mond el neki hogy ez zavar..nem kell válsztás elé állítani mert lehet hogy akkor nagyobb baj lessz mert azt hiszi hogy korlátokat akarsz neki állítani
2009. aug. 28. 16:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben,igaz nem volt ennyire súlyos.A barátom még mindig tartotta a kapcsolatot a volt barátnőjével,rendszeresen látogatta a családját.Ők is nagyon jóban vannak,igaz a barátom szerint olyanok egymásnak mint a testvérek.Engem is borzasztóan zavart amikor megtudtam,féltem,hogy több van/lesz köztük.Nálunk még az volt a probléma,hogy a párom rendszeresen emlegette a csajt,hogy milyen volt vele együtt.Idegesített,beszéltem vele,hogy engem borzasztóan zavar,nekem ez így nem jó.Nagyon haragudtam rá,elmagyaráztam neki,hogy ő hogy érezné magát fordított helyzetben?!Nem állítottam választás elé,szerintem te se tedd.A barátom maga ajánlotta fel,hogy nem fogja többet felhozni a csajt,és nem fog hozzájuk járni,mert engem zavar.Szóval szerintem beszélj vele,de ne kiabálj,csak higgadtan.Várd meg mit mond,hogyan reagál rá.Ne menj fel titokban a barátod msn-ére,ne beszélj a csajjal,ne alázd meg magadat.Mit szólna a barátod,hogy csak úgy felmész a msn-ére,és kiosztod a csajt?
2009. aug. 28. 18:00
 16/18 anonim ***** válasza:
65%
Tőlem nem olyan választ fogsz kapni, mint amilyenre vágysz. Nem fogom elmondani minden ribancnak a lányt, mivel egyetértek vele. Miért kéne eldobnia a barátodnak a barátait? Gondolkozz el, hogy veled miért nem beszéli meg a barátod a gondjait. Valószínű azért mert, ahogy te magad is írtad, gyerekes vagy. Én ezt a viselkedést amit csinálsz már rég nem tűrném a barátod helyében.Plusz ha fellógnál az msn-emre és elkezdenél keverni, úgy repülnél, hogy a lábad nem érné a földet. Szerinted melyik férfinak jó, ha állandóan ellenőrizgetik, égetik a barátai előtt, hazudnak neki (mert ez, hogy fel akarsz lépni az msn-jére, hazugság), és ami a legrosszabb: ki akarják sajátítani. Azon is gondolkodj el, hogy nem biztos, hogy annak a lánynak mindenáron az a szándéka, hogy téged idegesítsen és elvegye a barátodat. Nekem is van párom, mégis szoktam beszélni a szexről egy fiúval aki már évek óta jó barátom. Nincs ebben semmi, nem áll szándékomban megcsalni a páromat. Azzal pedig, hogy pszichológushoz kéne járnod, szerintem inkább egy tanácsot adott neked ( valószínű egy szakember elég sok problémádon tudna segíteni) ,és nem azt akarja megmondani, hogy te mit csinálj. Változtass a viselkedéseden, mert előbb utóbb ezzel tönkreteszed a kapcsolatotokat (Gondolok most itt az állandó hisztijeidre, és hogy nem hagysz neki annyi levegőt, hogy lehessenek barátai.), és belekergeted a barátodat a hűtlenségbe.
2009. aug. 28. 18:17
 17/18 A kérdező kommentje:

Namármost.. Nem kiosztogatni szeretnélek kedves utolsó válaszoló. De nem tudod h mi minden bajom lehet. Nem vagyok gyerekes, eddig csak a barátai tartanak annak mert a srác aki először ezt mondta nekem.. az valami 20 éves és annak a barátnője vagy 40. Szerintem nem csak nekem kell ezeken elgondolkoznom. És az h a barátoddal beszélgetsz a szex.ről, az megint más tészta, szerintem. Tegyük fel.. van egy barátod, akkor jóhogy megbeszéled vele. De ha már csaj az illető (ellenkező nem!) akkor meg szerintem kissé fura ez az egész. Az msn.re felmenésről pedig annyit h szabad feljárásom van, ahogy neki is az enyémre. És ha azt hiszed h én csapod ki a hisztit.. tévedsz! Mivel nem én voltam az aki feljött msn.emmel és látta h sok az ismerősöm, a fele kb fiú, és tartom is velük a kapcsolatot.. Ő meg elkezdett cirkuszolni h miezmár??! Akkor én miért nem állíthatom kis szabályok elé?! Elvégre tudom h mennyi áldozatot hoztam meg érte.

Az utolsó előtti 2 válaszolónak is köszönöm! ( : Már választás elé állítottam, sajnos nem sikerült ez a higgadság. :S Ő meg elkezdte h miért akarom elmarni a csajtól?! Mondtam h nem akarom elmarni, de a családi problémáim nem tartoznak rá.. Na így még mindig nemtudom. De majd elkérem a csajtól az elérhetőségét.. Nameg párom azzal kezdett idegesíteni h a csajnak is épp olyan rossz mint nekem. (kidobta az anyja meg stb.) De én nem kérdeztem, azthiszem ez nemtartozik rám, ahogy rá sem h milyen a viszonyom a nagyszüleimmel és a tesómmal. Sőt! Ha valaki nagyon tudni szeretné, pl kedves utolsó! ( : Akkor elmondanám h tesóm még a saját anyját is elküldi a pi**ba. Ígyhát. Had döntsem el h mi a jó nekem! És a csaj sem azért *javasolta* a pszhihológust mert jót akar, hanem elakarja érni páromnál h bízzon benne és hallgasson rá. Egyébiránt.. ha én párom elhívom táncolni, az a válasza h nem, a csajszinak viszont azonnal igent mondd bármire! Akkor.. h is van ez??????????!!!!

2009. aug. 31. 16:31
 18/18 anonim válasza:

Ha én pontosan olyan helyzetbe kerülnék mint te,elöször a csajjal beszélnék hogy nekem nem igazán szimpatikus amit csinál és hogy szeretnék ezen változtatni.Ne állísd a barátodat választás elé,mert lehet hogy nehezen tud majd választani és még az is lehet hogy a másik lányt választja.Nem azért,mert téged nem szeret vagy őt sokkal jobban szereti,hanem egyszerűen úgy gondolja majd hogy aki ilyen választás elé állítja őt az mehet a pi*ába.

Viszont egy dolgot jegyezz meg: Barátság fiú és lány között nem létezik.Egyszerűen nem létezik.(vagy csak nagyon,de nagyon ritka!)Nincs olyan hogy legalább az egyik ne vonzódjon a másikhoz.Ha annak is indul elöbb utóbb csalódás és könny lesz a vége...:)

Szóval a választás hülyeséget felejtsd el.Elöször gondolkodj ésszerűen,és ne csinálj hülyeséget.

12/L voltam a kis taknyos..:)

2011. okt. 4. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!