Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy nagy gondom, mitévő legyek?
Szia!
Attila vagyok.
Az a majom csak behülyített téged, és valóban nagy szemétség, hogy így bánt veled.
Amúgy egy cipőben járunk, ugyanis az ex nőm is így bánt velem, ami a mai napig nagyon fáj :'(
Eleinte azt hazudta, hogy ilyen helyes vagyok stb...
Pedig ahogy magam ismerem, sajnos nam vagyok valami jóképű :(
Rengeteg lánytól kaptam a negatív megjegyzést a külsőmre, ami nagyon megviselt az az, hogy néhányan a pofámba röhögtek, hogy ÚR ISTEN, HOGY NÉZ KI EZ A PASI?Ezzel tudod mit érnek el?
Hogy veszítsem el az önbizalmam!
De azért állj!
Nem szabad hagynom, hogy így bánjanak velem s hogy elérjék a céljukat!
Bár tisztelet a kivételnek, vannak normális csajok, de ez rohadt kevés.
megérdemled őt szerointem, sajnos ez a divat mostanában hogy ismeretlenekkel leállnak sokan...:S
szakits vele, és töbet ne tégy iylet! ezt meg fogd fel tanulságnak, le se szard ne is ksözönj neki, töröld midnenhonnan, ha szereted, semmit sem jelent mert magaddal tolsz ki ha ő iylen, ienkor kell elfojtani a szeretetet!! nem érdemli meg tul kell lépni ezen
F17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!