Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lenne egy nagy gondom, mitévő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy nagy gondom, mitévő legyek?

Figyelt kérdés
összejöttem, kb 3 hete egy pasival. Minden szuper volt, jól megértettük egymást, szóval kis túlzással tökéletesnek indult a kapcsolatunk. A gond az, hogy pár napja, nagyon furán viselkedik, csúnyán beszél velem, minden ok nélkül, olyan közömbös, ha én nem hívom akkor ő sem hív, szóval csúnyán fogalmazva, szar az egész!!! Ha megkérdem, hogy mi a baj, azt mondja semmi, kérdeztem, hogy velem van-e valami baja, azt mondta nem. Tudom, látom hogy valami nagyon elromlott de nem akar mondani semmit, csúnya hangnemben beszél velem! Mit tegyek, mi lehet a gond?
2011. aug. 30. 15:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

igy van, nagony kevés a normális hölgy!

aki még normális lenne általában azoknak is a suttyó lepusztult alkoholista nigerek tetszenek, sosem lesznek ezek normálisok!

nekem nincs nagy baj a külsőmmel, belsőmmel sincs, csak ugye hiába lene alkalmam öszejöni ienekkel, nem érdekelnek, meg is modnom nekik hogy mivan, képzeljétek az egyik r!banc még pofán is vágott, és mi lett? hát igazam!!:D egy hét mulva mással volt kapcsoaltban...

most ienek kit érdekelnek?! szüz vagyok még, és angoyn ritka a koromban a társaim között, de tudom hogy semiről sme maradtam le!

F17

2011. aug. 30. 16:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha jóképű barátod volt, azt javaslom, nézz inkább olyat, aki kevésbé jóképű, hiszen az olyanok általába megbecsülik a lányokat és normálisan bánnak velük.

Lehet nehezedre esik ezt megtenned, de ez az igazság.

Amúgy jelenleg nincs barátnőm...

Még fel kell dolgozzam a traumát, hisz sajnos rengeteg ilyen rossz élményben volt részem.

De fel a fejjel!

Drukkolok, hogy megtaláld azt, aki megbecsül és szeretni fog téged!

2011. aug. 30. 16:28
 13/14 anonim ***** válasza:
nanana ez szeirntem rosz tip volt, oylat kell váalsztani aki a legtökéletesebb a többiek között, szóval legyen belsőleg és külsőleg is rendben
2011. aug. 30. 16:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Ja, még annyit, jóképűek közül is kevés az olyan, aki normális lenne.

De ha valakivel összejönnél, inkább ismerd meg alaposan, hogy valóban az igazi énjét adja elő.

Jó legyél és töröld ki az emlékeidből azt a mocskot!

Puszika!

2011. aug. 30. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!